""
""

Minjole zapretio odlaskom iz Liverpula: Nisam vam ja rezerva!

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.10.16. | 12:09

„Niti se predajem tako lako“, poručuje Belgijanac

Jedna utakmica posle mesec dana sedenja na klupi i odmah je Simon Minjole dobio krila. Tolika da poleti u visine i maltene zapreti odlaskom iz Liverpula ukoliko se ne vrati na gol-crtu.

Belgijanac je jasno poručio da ga ne zanima status rezerve i da će, ako se nešto po tom pitanju ne promeni, napustiti Enfild Roud.
Ne želim da budem drugi golman. To je jasno. Hoću da branim. Nikad neću prestati da se borim za mesto u ekipi, jer u mom karakteru nije da se predajem tek tako“, poručio je Minjole samo dan pošto je branio za Crvene u meču Liga kupa protiv Totenhema (2:1).

Izabrane vesti

Minjole je status prvog golmana kod Jirgena Klopa izgubio onog trenutka kad se letošnji novajlija iz Majnca Loris Karijus oporavio od preloma šake zarađenog u pripremnom peirodu, pa je branio u minulih mesec dana. Sasvim solidno, što - naravno - utiče na bivšeg čuvara mreže Sent Trojdena i Sanderlenda.
„Druga stvar, nisam u situaciji da sedim na klupi. Imam 28 godina i želim da branim svako kolo“.

Za četiri sezone Minjole je u dresu Liverpula skupio 156 takmičarskih utakmica, ali teško da je ubedio navijače slavnog kluba da je kvalitet potreban u borbi za trofeje.
Nastaviću da radim naporno i nikad neću odustati. Jednostavno, to nikad ne radi. Sadašnji status vidim kao izazov koji želim da prevaziđem. Nadam se da će taj izazov biit pošten i da ću na osnovu onoga što pokazujem na treninzima moći da se vratim u ekipu“, dodao je Simon Minjole.

Liverpul u subotu od 18.30 u okviru Premijer lige gostuje Kristal Palasu. Kvota da će pobediti u Londonu je 1,70, a ostale kvote Kladionice MOZZART za taj duel pogledajte OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

Simon MinjolePremijer ligaLiverpulEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara