""
""

Misimović za MOZZART Sport: Doći ću jednog dana u Zvezdu i ostvariti veliku želju

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.06.14. | 08:35

Vezista Bosne i Hercegovine i pored noćašnjeg poraza od Argentine bio raspoložen za priču

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Brazila)

Imao je Zvjezdan Misimović jednu loptu u svom stilu kojom je na maestralan način proigrao Edina Džeka, ali napadač Mančester Sitija nije uspeo da lepo primi loptu i u izglednoj prilici, možda i najboljoj za BiH na meču, poravna rezultat na 1:1. Misimović je posle utakmice istakao da je zadovoljan igrom ekipe i da je rezultat mogao da bude i drugačiji. 

Izabrane vesti

“Šteta, možda smo mogli i do boda. Videlo se da i kod njih ima nervoze jer je prvi meč na takmičenju uvek najteži. Možda nismo zaslužili da izgubimo, ali prvi gol smo primili baš naivno, da ne kažem glupo, što nas je izbacilo iz ritma. Drugi gol je bio nešto neodbranjivo. Fenomenalna individualna akcija. Ne može tu ništa da se uradi. Te stvari ga krase i zato je Mesi najbolji na svetu”.

Poraz neće demotivisati Bosance... 

”Atmosfera u svlačionici posle utakmice je bila dobra. Znamo šta nas očekuje i šta možemo da uradimo. Nama su utakmice protiv Irana i Nigerije najvažnije. A, sigurno da će i Argentinci morati da podignu nivo igre za stepen, dva ako žele da se bore za titulu. Prevagnuo je njihov mnogo veći individualni kvalitet”.

Poznato je da si veliki navijač Crvene zvezde i da si čak i ime dobio po klubu sa Marakane. Svojevremeno si govorio da ti je želja da završiš karijeru u Crvenoj zvezdi. Imaš li i dalje takve ambicije?

”I dalje se držim tih reči. Pratim pomalo šta se dešava u Zvezdi. Ne vidim zašto jednog dana ne bih došao u Zvezdu i ostvario tu želju?”, iskreno je prokomentarisao momak koji je svojevremeno igrao za mlađe kategorije Jugoslavije, ali tadašnji selektor Vladimir Petrović Pižon ga se lako odrekao.

(foto: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalZvjezdan MisimovićEvropaAleksandar Gligorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara