""
""

Mitrović: Kidam zbog Rašovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.13. | 21:29

Napadač Partizana posle dva gola za pobedu nad niškim Radničkim u izjavi za MOZZART Sport zahvalio novom treneru koji je mnogo učinio za razvoj njegove karijere

 

Ponovo je Partizan skakutao po nervima Grobara, ali je za razliku od duela sa Novim Pazarom u završnici meča sa Radničkim iz Niša (3:1) razveselio navijače i sačuvao lideru srpskog prvenstva dva boda viška u odnosu na Crvenu zvezdu. Smirivanju živaca svima u crno-belom domu najviše je uticao Aleksandar Mitrović, golovima u 77. i drugom minutu nadoknade vremena, za pobedu u 26. kolu Super lige.

Izabrane vesti

Iako najbolji pojedinac susreta, mladi napadač je u prvi plan stavio značaj kolektiva i apostrofirao uticaj novog šefa struke na motivaciji.
Uvek 'kidam' za moj Partizan,  večeras sam imao i razlog više za to, zbog čoveka koji je mnogo učinio za razvoj moje karijere. Drago mi je što sam golovima ulepšao debi Vuku Rašoviću, ali nisam samo ja za to zaslužan. Svi momci su „izginuli“ na terenu,  a videli ste koliko nam je stalo do pobede. Jedino mi je žao što nije bila ubedljivija, jer smo imali šanse za to“, rekao je Aleksandar Mitrović za MOZZART Sport posle susreta u Humskoj 1.

(FOTO: Star sport)


tagovi

EvropaFK PartizanRadnički NišSrbijaSuperligavuk rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara