""
""

Mitrović: Pokazali smo borbeni duh u Laktašima

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.03.15. | 21:39

Zvezda se vratila u igru i posle dvocifrenog minusa u trećoj četvrtini i na kraju zabeležila 23. pobedu u regionalnom takmičenju

Košarkaši Crvene zvezde su u Laktašima protiv Igokee došli do 23. pobede u Jadranskoj ligi, a kapiten Beograđana Luka Mitrović rekao je da mu je drago što se ekipa vratila i posle "minus 15" u jednom trenutku.

Igokea je imala sjajno šutersko veče, ali je Maik Cirbes u završnici utakmice doneo gostima preokret i pobedu.
"Drago mi je što se naša ekipa vratila i posle minus 15, pokazali smo borbeni, pobednički duh. Čestitao bih Igokei na uspešnoj predstavi i poželeo bih im puno sreće u poslednjem kolu i prvenstvu BiH. Pohvalio bih ovaj ambijent u Laktašima i zahvalio navijačima koji su nam i ovde pružili podršku", kazao je Mitrović posle pobede od 85:80.

Izabrane vesti

Trener domaćina Željko Lukajić istakao je da "treba realno postaviti stvari".
"Zvezda ima samo dva poraza, igra Top 16 Evrolige i ima odličan roster. Mi smo odigrali ravnopravnu utakmicu s njima. U koš prednosti odlučivalo se do zadnjeg minuta, kraj je odlučila dužina klupe, naročito nama na visokoj poziciji", rekao je Lukajić, napominjući da je odigrana "prava sportska predstava, kakva i treba da bude".

Crveno-beli će sledećeg vikenda u poslednjem kolu dočekuju skopski MZT, dok Igokea gostuje Mega Leksu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Željko LukajićSrbijaLuka MitrovićJadranska ligaIgokeaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara