""
""

Mladi napadač Zvezde prešao u Partizan (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.02.14. | 18:26

Jovan Aleksić (18) na svoju inicijativu u omladincima crno-belih

Iz Crvene zvezde pravac – Partizan! Jovan Aleksić, doskorašnji napadač juniorskog pogona kluba sa Marakane prešao je u tabor najvećeg sportskog rivala i od prolećne sezone igraće za crno-bele u Omladinskoj ligi Srbije, saznaje MOZZART Sport.

Reč je o špicu rođenom 31. maja 1996. koji je nedavno na svoju inicijativu raskrstio sa crveno-belima, uzeo papire i kao slobodan igrač stigao u Humsku, gde bi narednih dana trebalo da bude registrovan za ekipu čiji je trener Ilija Zavišić.

Izabrane vesti

Razlozi odlaska Aleksića iz Zvezde mogu da se traže u proceni da u konkurenciji Nikole Đorđevića (1993, poslat na pozajmicu u Petrovac na Mlavi), Stefana Mihajlovića (1994) i Luke Jovića (1997) neće skoro dobiti šansu ni da trenira u prvom timu. A u Partizanu su spremno dočekali njegov dolazak, smatrajući da bi igrač njegovog potencijala mogao da pomogne ekipi oslabljenoj prekomandama Andrije Živkovića i Danila Pantića u prvi tim, a još nekoliko talenata u Teleoptik.

Aleksić nije prvi, verovatno neće biti ni poslednji junior, koji je prešao u tabor večitog rivala, jer smo u poslednje vreme svedoci da igrači menjaju klubove iz različitih razloga. Pošto nije igrao u prvom timu Partizana, tada omladinac Jovan Krneta je 2011 stigao na Marakanu, da bi prošlog leta vezista Milan Jokić odradio pripreme sa prvim timom crno-belih, a mesec dana kasnije se preselio u Ljutice Bogdana, da bi nekoliko sedmica kasnije isto to uradio i Marko Šiškov.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanomladinciJovan AleksićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara