Dušan Mićić na prethodnom okršaju sa Zvezdom u Beogradu
Dušan Mićić na prethodnom okršaju sa Zvezdom u Beogradu

Motiv više za Nišlije – 100.000 evra za pobedu nad Zvezdom

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.04.19. | 15:46

Ivica Tončev se izgleda naoštrio

Nedeljama već u Nišu uveravaju da su ozbijni kad kažu: Radnički će već ove sezone pokušati da napadne duplu krunu. I sad je taj period godine da pokaže da zaista tako i misle. U polufinalu Kupa čeka ih Partizan. U prvom kolu plej-ofa Crvena zvezda. Napravi li Radnički iznenađenje na Topčiderskom brdu prići će Beograđanima na bod, a možemo samo da pretpostavimo da bi potom veći deo superligaša “zdušno navijao” za Nišlije. Znaju to sigurno i u Ljutice Bogdana, ali znaju i u Nišu, pa je prvi čovek Radničkog Ivica Tončev navodno igračima obećao superatraktivne premije u slučaju da sustignu crveno-bele. Sportski žurnal navodi: čak 100.000 evra!

Toliko će, u zavisnosti od minutaže, Nišlije podelite ako Zvezdu obore na kolena. Trener Nenad Lalatović biće nagrađen iz posebnog budžeta. Na Čairu za MOZZART Sport ne žele javno da govore o ovako primamljivim bonusima, ali svesni su tamo da im je eventualna dvojka na stadionu “Rajko Mitić” jedina šansa ako žele da probaju da prekinu hegemoniju beogradskih večitih rivala.

Izabrane vesti

Treba ipak reći da bi pobeda Radničkog usred Beograda bila prvorazredno iznenađenje o čemu svedoče i kvote MOZZART kladionica. Dvojka uplatu množi sa 7,50, dok je Zvezda izraziti favorit sa kvotom 1,38 na keca.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Ivica Tončev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara