"Karolin Voznijacki"
"Karolin Voznijacki"

Motivacija od 218.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.10.17. | 10:27

Borbe teniserki za prestiž i ogromnu lovu na završnom turniru u Singapuru ulaze u treći dan, dok teniseri u Bazelu i Beču nastavljaju okršaje u prvom kolu

Karolin VoznijackiU toku je jedna od poslednjih punih takmičarskih sedmica u ovoj teniskoj sezoni. Devojke su praktično gotove i samo osam najboljih trenutno u Singapuru skuplja poslednje poene, ali i lepu hrpu love. Za sada je u tome najuspešnija Karolina Pliškova sa već 500 osvojenih bodova i čak 436.000 dolara. A tek je odigrala dva meča!

HALEP - VOZNIJACKI
TS 3, KVOTA 2,35
 

Izabrane vesti

Kako god, danas su tamo na redu mečevi drugog kola u Crvenoj grupi, a dan otvara pravi derbi, između dve teniserke koje bi pobedom obezbedile praktično prolaz dalje, sadašnje i nekadašnje prve igračice sveta, Simone Halep i Karolin Voznijacki. Pored toga, velika lova je u pitanju, preko 200.00 evra po pobedi (tačnije 218.000), a to se ne ispušta lako. Dankinja vodi sa 5-3 u međusobnim obračunima, ali je Rumunka sada favorit.

SVITOLINA - GARSIJA
MUG VIŠE (20,5), KVOTA 1,62
 

Nakon njih dve na teren u Singapuru izlaze Karolin Garsija i Elina Svitolina. I jednoj i drugoj ovo je premijera na završnom turniru sezone i veliko je pitanje šta očekivati osim velike borbe devojaka čiji je međusobni skor 1-1.

DEL POTRO – SOUZA
HS 1 (-1,5), KVOTA 1,55
 

Teniseri su se vratili u potpunosti u Evropu, tako da see ove sedmice na Starom kontinentu održavaju dva turnira ATP 500 kategorije, u Bazelu i Beču, te ćemo bet-analizzirati po jedan današnji meč iz ove dve alpske metropole. A u rodnom gradu Rodžera Federera danas na teren istrčava Huan Martin Del Potro, taze šampion Stokholma. Argentinac je u odličnoj formi i verujemo u brzu pobedu protiv Portugalca Žoaa Souze.

CONGA - HAČANOV
UG2S 8-, KVOTA 2,80
 

U Beču Žo Vilfred Conga, koji je prošle nedelje pak uzeo titulu u Antverpenu, ne bi trebalo da ima previše problema protiv isfustriranog Rusa Karena Hačanova, koji poslednjih meseci ne može da se “sastavi”.

(foto: Action Images)


tagovi

AustrijaEvropaHuan Martin Del PotroKarolina VoznijackiSimona HalepSIngapurŠvajcarska 1Žo Vilfred Conga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara