"Toni Parker večeras ulazi u plus"
"Toni Parker večeras ulazi u plus"

MOZZART kalkulator: As do asa, plus do plusa!

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.01.15. | 17:01

Večeras smo optimisti i jurimo samo pluseve na NBA igrače

Izabrane vesti

Plejmejker Sparsa je u poslednje vreme malo „usporio“ što zbog povreda, što zbog činjenice da je ekipa Grega Popoviča poslednjih nekoliko mečeva dobila prilično lagano i nije bilo potrebe da se Parker troši previše. Večeras, pak, Denver i San Antonio bi trebalo da odigraju na mnogo poena, a Toni bi mogao da prekine „post“ i prebaci za njega prilično skromnu granicu. Taj Loson teško može da zaustavi pleja Sparsa (niti ga to zanima), te očekujemo makar dvadesetak poena od francuskog reprezentativca.

8532 Rasel Vestbruk (Oklahoma) – više od 21,5

Vestbruk je neverovatno igrao dok nije bilo Durenta, sada je došao i Dion Vejters, te breme u napadu Tandera sada nije samo na leđima sjajnog pleja, ali je on i dalje skoro uvek na 20 ili više poena. U duelu sa Majamijem Rasela nema ko da čuva pošto Mario Čalmers niti želi, niti može da uhvati Vestbruka koji bi trebalo da ga namuči, pre svega u tranziciji. S obzirom na to da će Luol Deng ukoliko zaigra večeras motriti na Durenta,  ne bi trebalo da začudi ako Rasel bude daleko najefikasniji igrač Oklahome i ubaci 30 ili više pogodaka.

8529 Kris Boš (Majami) – više od 22,5

Vejda pored kolena sada muči i loža, te je vrlo neizvestan njegov nastup protiv Oklahome večeras. To će dodatno otvoriti prostor Krisu Bošu koji je u poslednje vreme najbolji igrač Hita, sa Vejdom ili bez njega u timu. Granica ovoga puta jeste nešto viša, ali to je proizvod sjajnih partija krilnog centra Majamija koji u januaru beleži 22,4 poena po meču uz odličnih 46,4% šuta za tri poena. Ako neko može da “upropasti” Tandere, onda je to Boš.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Toni ParkerRasel VestbrukNBA ligaMajami HitKris Boš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara