"Dankan osvaja Boston"
"Dankan osvaja Boston"

MOZZART kalkulator: Lodžeski sipa u Baskiji, Dankana nema ko da čuva!

Vreme čitanja: 3min | pet. 20.03.15. | 16:43

Danas je ponuda bogata, na slatkim smo mukama...

Izabrane vesti

Amerikanac će večeras morati da preuzme odgovornost večeras, pošto Vasilis Spanulis najverovatnije propušta meč protiv Kahe Laboral,  a ni Brent Petvej Oliver Lafajet nisu izvesni za večerašnji duel. Stoga, mnogo će lopti iću u ruke Meta Lodžeskog koji igra pomenljivo u poslednje vreme, ali večeras bi morao da ima baš tragičan procenat šuta kako bi završio utakmicu sa manje od 11 poena. Ako on i Printezis večeras ne povuku u napadu, Olimpijakos će verovatno poražen napustiti Baskiju.

8548 Endru Gaudlok (Fenerbahče) - manje od 17,5

Kada se utakmica lomi, kada je gusto, Gaudlok je uglavnom glavni igrač Fenerbahčea, u napadu nikom ne dozvoljava da rešava, te uvek u takvim situacijama nakupi veliki broj poena. Opet, ako je Fenerbahče izraziti favorit, te od starta dominira protiv rivala, Gaudlok usporava ritam, nije previše zainteresovan, pa tako često ode u minus. Pošto se očekuje ubedljiva pobeda Fenera, mi smatramo da će Amerikanac igrati u prvoj brzini protiv Milana.

8552 Dimitris Dijamantidis (Panatinaikos) - manje od 8,5

Dijamantidisa interesuje samo jedna stvar, a to je da Panatinaikos pobedi. On pokušava dok je na terenu da nađe način i napravi najveću razliku u korist svog tima, a s obzirom u kakvom je fizičkom stanju, došao je do toga da mora da bude čist plejmejker koji o poenima apsolutno nikada ne razmišlja. Protiv Reala očekujemo da igra baš tako i da ne postigne devet ili više poena, ali zato verujemo da će asistencija imati na pretek.

8607 Kris Pol (LA Klipersi) – manje od 20,5

Pol će večeras morati da se suoči sa jednom od najboljih odbrana u ligi i sa direktnim čuvarima koji su mnogo atletski moćniji od njega. I Vol i Sešns su jači i viši od Krisa, a ni brzine im ne manjka tako da će plej Klipersa morati da „iskrvari“ za svaki poena pogotovo zbog činjenice da nijedan šut koji ide preko Marčina Gortata, Nenea i Serafana nije lak. Grifin se vratio u tim i uzimaće dosta šuteva, Redik je u poslednje vreme u odličnom ritmu, pa ne verujemo da će Pol forsirati.

8579 Dejvid Vest (Indijana) – više od 11,5

Neće se Kevin Lav lepo provesti večeras protiv veterana iz Pejsersa, makar ne kada bude morao da ga brani. Superstar Klivlenda niti ima snage da se suprotstavi gromadi Indijane, niti ima preteranu volju da igra odbranu, pa će to verovatno biti mesto na kojem će Frenk Vogel pokušati da nadmudri Blata. No, s druge strane, Vest neće mnogo da mudruje, nego će se osloniti sirovu snagu, unosiće Lava ili Tristana Tompsona u koš. Teško da će se Dejvid zadovoljiti sa manje od 12 poena.

8600 Tim Dankan (San Antonio) - više od 13,5

Najbolja četvorka u istoriji košarke će imati lak posao protiv krajnje nezainteresovanih defanzivaca Bostona. Olinik, Zeler, Bas i Jerebko ne da ne mogu da čuvaju Dankana, već ako prekaljeni majstor bude hteo da ubaci 30, ubaciće ih bez problema. Zato vam preporučujemo da odigrate plus na Dankana, a brz ritam koji forsira Boston će svakako da omogući toliko veliki broj poena da će za svakoga biti dovoljno.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tim DankanOlimpijakosNBA ligaMozzartMet LojeskiKris PolIndijana PejsersFenerbahče BekoEvroligaEndrju GaudlokDimitris DijamantidisDejvid Vest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara