"Ljubav cveta u Rimu"
"Ljubav cveta u Rimu"

Mudar potez Vučice – Rudi Garsija ostaje trener Rome!

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.05.14. | 18:08

Rimljani produžili ugovor sa francuskim strategom do 2018.

Ljubav cveta u RimuOsnovi neke nove, moćne Rome postavljeni su zauzimanjem drugog mesta na tabeli Serije i povratkom u evropsku elitu, a uprava kluba danas je povukla potez kojem bi sav trud iz proteklog perioda trebalo da bude nadograđen. Arhitekta ovosezonskih uspeha Vučice Rudi Garsija potpisao je novi ugovor sa klubom iz italijanske prestonice.

Dosadašnji ugovor 50-godišnjeg francuskog stratega trajao je do juna 2015. Ali, Garsija je u debitantskoj sezoni na Olimpiku uverio klupske čelnike da je pravi čovek na pravom mestu pa mu je briga o ekipi poverena na period do 30. juna 2018.

Izabrane vesti

Sasvim dovoljno da Romini klinci stasaju, a Garsija sve to uklopi prema svojim idejama. Ono što je prikazao do sada sasvim je dovoljan razlog da se veruje u njegove zamisli.
"Već sam govorio - posle pola sata razgovora sa Rudijem u Njujorku znao sam da je pravi izbor za trenera Rome na duže staze. Vlasnici kluba i menadžment su naporno radili kako bi izgradili tim svetske klase. A ovo je samo novi korak u ostvarenju tog cilja. Tek smo na početku puta", istakao je predsednik Rome Džejms Palota.

(FOTO: asroma.it)


tagovi

Serija ARudi GarsijaRomaItalijaEvropaDžejms Palota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara