""
""

Murić: Igrali smo sa 200 odsto!

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.02.16. | 23:59

"Nema vremena za radovanje, jeste važna pobeda, ali brzo dolazi Mega, koja nas je dva puta dobila ove sezone", dodao je Andreja Milutinović

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Izabrane vesti

Košarkaši Partizana dobili su jak vetar u leđa posle pobede nad Crvenom zvezdom u polufinalnom okršaju Kupa Radivoja Koraća i tako pokazali da su loši dani odavno iza svih u Humskoj 1. Zbog toga Edo Murić se nada da crno-beli mogu do velikog trofeja.
"Znali smo šta nas očekuje, teška utakmica. Zvezdu je boleo poraz od nas u Jadranskoj ligi tako da su pokušali sve da nam vrate. Ali, bili smo na 200 odsto i imali sreću da smo pogađali", rekao je Murić i okrenuo se takmacu u borbi za pehar.
"Isto je nama i Megi. Ništa nije gotovo, sve što smo uradili može da padne u vodu ako izgubimo u finalu. Mega nije naivna, pokazala je da je zrela za finale, ali uradićemo sve da osvojimo trofej".

Sada kada je definitivno postalo jasno da su u Partizanu ponovo probudio pobednički duh ekipa ne želi da se zaustavi.
"Duga je sezona. Želimo trofej u Kupu, ali to neće biti dovoljno za nas. Dižemo se iz utakmice u utakmicu i zašto bismo prestali? Bićemo veseli ako pobedimo Megu i to će nam biti dodatna motivacija da osvojimo i titulu".

Murić je rekao i da ga je posebno obradovalo što je bio jednak broj navijača dva kluba na tribinama hale Čair.

Svoje utiske posle velike pobede podelio je i Andreja Milutinović.
"Odigrali smo sa mnogo energije i samopouzdanja. Protiv FMP-a smo se malo opustili, nismo imali potrebnu energiju, ali protiv Zvezde je to bilo pristojno. Dajemo sve od sebe, igramo kako Džile kaže", poručio je Milutinović i dodao:
"Nema vremena za radovanje, jeste važna pobeda, ali brzo dolazi Mega, koja nas je dva puta dobila ove sezone. Očekujem tešku borbu", završio je krilni košarkaš.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanKup Radivoja KoraćaJadranska ligaEdo MurićFK Crvena zvezdaAndreja Milutinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara