"Marko Lomić u društvu Ljubiše Rankovića, sekretara stručnog štaba Partizana"
"Marko Lomić u društvu Ljubiše Rankovića, sekretara stručnog štaba Partizana"

Lomić za MOZZART Sport: Počinjem pripreme sa Partizanom, ovde je najlepše

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.06.14. | 21:00

„Ono što je izvesno jeste da se u Dinamo ne vraćam i da sam od 30. juna slobodan igrač“, kaže doskorašnji levi bek moskovskih Policajaca koji bi mogao da započne treći mandat u Humskoj 1

Marko Lomić u društvu Ljubiše Rankovića, sekretara stručnog štaba PartizanaNa dobrom je putu Marko Lomić da upiše „het-trik“ u crno-belom dresu! Iskusni bek koji je u karijeri dva puta igrao zapaženu ulogu kraj leve aut linije Partizanovog stadiona nalazi se samo „pola koraka“ do povratka u Humsku 1.

Ohrabrujuća vest za Grobare jeste da bi upravo doskorašnji prvotimac moskovskog Dinama mogao da bude i prvo od nekoliko najavljenih pojačanja u letnjem prelaznom roku. Savršena potpora tim najavama stiže u vidu reči nekadašnjeg reprezentativca.
Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da počinjem pripreme sa Partizanom. Putovaću sa ekipom na Zlatibor, a šta će se dalje dešavati zaista ne mogu da predvidim. Naravno da je otvorena opcija povratka, međutim, ne bih voleo da prejudiciram stvari, pošto bi o eventualnom angažmanu trebalo da se izjasne trener i predsednik. Znate kako to već ide“, predočio je Marko Lomić u izjavi sa MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Iako će „samo“ početi pripreme u opremi Partizana, Lomićevo prisustvo na početku priprema verovatno će imati daleko veći značaj od pukom održavanja forme, jer su po istoj matrici u Humsku 1 minulih godina vraćali Ivica Iliev, Zvonimir Vukić, Danko Lazović...
Da se ne lažemo, u Partizanu je najlepše! Ne bih samo da se stvori slika da je sve završeno, jer bi tek trebalo da pričamo o tome. Ono što je izvesno jeste da se u Dinamo ne vraćam i da sam od 30. juna slobodan igrač“, dodao je Lomić, koji je u prvom mandatu za Partizan igrao od 2005. do 2007, zatim od u sezoni 2009/2010, pa je upravo iz Humske otišao među ruske Policajace i za četiri godine odigrao 95 mečeva, postigao gol i upisao devet asistencija.

U Partizanu bi verovatno zamenio Vladimira Volkova, za slučaj da reprezentativac Crne Gore ode u inostranastvo, usput bi nastavio bi tradiciju povratnika iz Premijer lige Rusije, pošto su zimus stigli Nikola Drinčić i Danko Lazović, a sve je izvesniji dolazak doskorašnjeg štopera Krasnodara Nemanje Tubića.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

transferi2014SuperligaSrbijaFK PartizanMarko Lomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara