Nada živi! Turf Mur je Čelsijeva talija (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.04.18. | 22:36

Lester i Sautempton odigrali 0:0

Čelsijeva nada za četvrtim mestom i dalje živi! Nije velika, nije jaka, ali je prisutna. Plavci su pobedom na taličnom Turf Muru savladali Barnli rezultatom 2:1 (1:0) i tako stigli na samo pet bodova zaostatka od Totenhema, četiri kola pre kraja Premijer lige.

Nije to bila utakmica kojom će Antonio Konte i njegovi izabranici biti ponosni, ali Čelsi je odradio najvažniji posao na stadionu gde nije poražen poslednjih 45 godina, ujedno i prekinuo Barnlijev niz od pet trijumfa u poslednjih 15 dana. 

Izabrane vesti

Čelsi je u vođstvo stigao već u 20. minutu posle autogola Kevina Longa i dugo je izgledalo da se rezultat neće menjati. Ipak, Barnli je uspeo preko svog najboljeg strelca Ešlija Barnsa da stigne do izjednačenja nedugo posle isteka punog časa igre, ali je radost domaćina bila kratkotrajna. Jer, Čelsi je samo pet minuta kasnije stigao do pobedonosnog gola.

Akciju je započeo Emerson Palmijeri centaršutem s leve strane terena, lopta je proletela kraj Olivijea Žirua koji je pokušao da zakuca loptu u maniru prošlogodišnjeg „škorpiona“, ali je ista stigla do Mozesa, koji je imao dovoljno vremena da se lepo namesti i uputi neodbranjiv hitac kraj golmana Nika Poupa.

U prvoj utakmici 35. kola Lester i Sautempton odigrali su meč bez golova, što nimalo ne odgovara Svecima, koji sada imaju četiri boda manje od Svonsija, ali i utakmicu više...

PREMIJER LIGA, ODLOŽENI MEČ 31. KOLA:

Barnli - Čelsi 1:2 (0:1)
/Barns 64 - Long 20, Mozes 69/

PREMIJER LIGA - 35. KOLO

Lester - Sautempton 0:0

Foto: Action Images


tagovi

Viktor Mozes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara