"Zvezda"
"Zvezda"

Najbolji igrač Crne Gore na meti Zvezde (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.01.14. | 23:02

Darko Zorić, motor nikšićkog Čelika, mogao bi uskoro da zaduži opremu crveno-belih

ZvezdaZvanično najbolji fudbaler Crne Gore za 2013. godinu Darko Zorić novi je pik uprave Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Pokretačka snaga nikšićkog Čelika je, saznaje MOZZART Sport, jedno od imena na listi potencijalnih pojačanja, iako je u pitanju klasična desetka, koja trenutno možda i nije prioritet crveno-belih, već više zalog za budućnost?

Sam igrač potvrđuje da u celoj priči ima istine.
Ima interesovanja. Toliko znam. Videćemo u narednim danima. Sve bi moglo da se završi u narednih nekoliko dana“, kaže Zorić, 20-godišnji ofanzivni vezni koji već godinama važi za jednog od najvećih potencijala u Crnoj Gori.

Izabrane vesti

Zbog toga su mediji već spekulisali da ga vlasnik Čelika Ranko Radulović neće pustiti za manje od milion evra, ali je jasno da je velika razlika između želja i realnih mogućnosti.

Doduše, letos ga je, posle dobre partije u okršaju mladih reprezentacija Crne Gore i Nemačke, pratila i Borusija Menhengladbah, ali je realizacija izostala.

Zorić je ponikao u Sutjeski, rođen je septembra 1993. godine, levonog je, a u Crnoj Gori za njegove sposobnosti imaju samo reči hvale.

Međutim, dug je put od raspitivanja do finalizacije transfera. Posebno kad o njemu odlučuje nejedinstvena uprava iz Ljutice Bogdana. Slučaj Bojana Miladinovića, koji je sa Draganom Džajićem dogovorio saradnju, samo da bi potom Upravni odbor ignorisao njihov dogovor, najbolji je dokaz.


tagovi

SuperligaSrbijadarko zorićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara