""
""

MOZZART NajNavijačica (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.08.13. | 10:21

Kako se bliži Mundijal u Brazilu, prelepoj zemlji još lepših žena, plaža, ali i sambe, Amazona, kafe i fudbala, redakcija MOZZART Sporta je donela sudbonosnu odluku da nešto vanredno učini po tom pitanju.

Zato smo spojili strast za najvažnijom sporednom stvari na svetu, sa strašću za prirodnom, ženskom lepotom. Verujemo, na sveopšte odobravanje...

Izabrane vesti

Kad se spoje žene i fudbal čoveku dođe da se zapita da li mu još nešto treba u životu?!

Tražeći odgovor na ovo pitanje svih pitanja, izrodila se akcija MOZZARTOVE NajNavijačice.

Ali put do realizacije nije bio nimalo lak. Posebno nam je bilo teško kada smo devojkama navlačili dresove na primer Irana i znali da će po brazilskim terenima trčati Džavad Nekunam, a da tamo neće biti Baneta Ivanovića i Saleta Kolarova, ali kako se broj NajNavijačičaca povećavao, tako je i tuga zbog reprezentacije Srbije jenjavala.

Šta je NajNavijačica?

Redakcija MOZZART Sporta je odabrala 20 prelepih devojaka koje smo jedne lepe julske večeri okupili na trenutno najmodernijem stadionu u državi, fantastičnom zdanju FK Voždovac, i započeli „pripreme za Brazil“ ala MOZZART Sport. Rezime ove naše akcije je, verujemo, po ukusu svakog pravog zaljubljenika u fudbal i žensku lepotu.Upravo zato ćemo svakog petka predstavljati po jednu NajNavijačicu u magazinu MOZZART Sport i na portalu mozzartsport.com, a kada sve devojke budu predstavljene, imaćete čast da odaberete najlepšu.

Dok traje predstavljanje, predlažemo vam da podržite svoju favoritkinju i to tako što ćete „šerovati” njenu stranicu na portalu mozzartsport.com, a po predstavljanju poslednje NajNavijačice 13. decembra, biće omogućeno „lajkovanje” stranica, a devojka čija stranica zaključno sa 25. decembrom bude imala najviše „lajkova”, poneće titulu NajNavijačice!

Vaši „lajkovi” takođe će uticati i na izbor 12 devojaka koje će se naći na ekskluzivnom MOZZART kalendaru za 2014. godinu.

Pogledajte i video spot kao najavu naše nove akcije koju moraju da podrže svi ljubitelji fudbala. 


tagovi

iz drugog uglaNajNavijačicaSvetsko prvenstvo 2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara