""
""

Najtalentovaniji napadač Zvezde odlazi u Borac

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.01.13. | 11:01

Banjalučani bili na pregovorima sa Dragan Džajićem jer žele Ognjena Ožegovića na šestomesečenu pozajmicu

 

Za Ognjena Ožegovića se pričalo da je najtalentovaniji napadač u koji je u prethodnih par godina izašao iz Zvezdine omladinske kole. Prošle godine na zimskim pripremama je dobio šansu kod Prosinečkog, uspeo i da postigne dva gola i nagovesti potencijal, ali ipak nije dobio šansu u prvom timu. Letos je posuđen Banatu, a sada ga na pozajmicu želi banjalučki Borac, prenose Nezavisne novine.

Izabrane vesti

Ekspedicija Borca je juče bila u poseti Draganu Džajiću, predsedniku Crvene zvezde, a glavna tema razgovora bila je dolazak jednog napadača crveno-belih na Gradski stadion.

Boprac se raspitivao i za Babalja i Asamou, ali najrelanija varijanta je da preko Drine krene Ožegović koji ni kod Aleksandra Jankovića nije dobio priliku. Mladi napadač odlično poznaje i prilike u Republici Srpskoj, pošto je igrao za gradišku Kozaru.
“Potrebno nam je pojačanje na poziciji napadača i iz tabora Zvezde istakli su spremnost da nam posude igrača koji kod njih nije u prvom planu. Hvala Džajiću što nam je izašao u susret, a više informacija biće poznato kada obavi razgovor sa svojim saradnicima", rekao je Radmilo Šipovac, direktor Borca.

Slobodan Starčević, trener Banjalučana, takođe je zahvalio Džajiću na gostoprimstvu i dodao da je cilj da se nastavi saradanja s velikanom iz Ljutice Bogdana.
"Imamo dobru saradnju sa Zvezdom i želimo da nastavimo sa prijateljskim odnosima. Veoma nam je drago što su izrazili želju da nam pomognu i nadamo se skoroj realizaciji transfera", kazao je Starčević.

Napadač bi trebalo da dođe kao pozajmljen igrač, a kako bi to izgledalo sa finansijskog aspekta, još nije poznato.
"Finanijske detalje ćemo da dogovorimo kada nađemo zajednički jezik. Nećemo licitirati imenima, jer bi to bilo neozbiljno. Saradnja sa Zvezdom je u ovom trenurtnu najbitnija", jasan je Darko Ljubojević, sportski direktor crveno-plavih, koji je svojevremeno nosio dres Zvezde, a u Beograd ga je doveo upravo Dragan Džajić.

(FOTO: Star photo)


tagovi

BiHBorac Banja LukaFK Crvena zvezdaDarko LjubojevićDragan Džajićognjen ožegovićRadmilo ŠipovacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara