""
""

Napoli menja formaciju zbog Lapadule: Đanluka, imaš sedam dana...

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.16. | 15:39

Ultimatum za najboljeg strelca Serije B

Napoli je ozbiljno zagrizao za Đanluku Lapadulu! Najbolji strelac Serije B prošle sezone sa 27 postignutih golova već nedeljama unazad jedna je od glavnih tema u italijanskim medijima, pominjali su se mnogi klubovi koji su navodno zainteresovani za odličnog napadača, ali izgleda da su Napolitanci najkonkretniji za sada. 

Kako piše rimska Republika Napoli se već dogovorio sa Peskarom oko obeštećenja i sada se samo čeka pristanak samog fudbalera. Navodno, Lapadula okleva jer nije siguran da bi imao dovoljno prostora pored Gonzala Iguaina, međutim, štampa na Čizmi piše da su Napolitanci toliko zagrizli za 26-godišnjeg golgetara da je Mauricio Sari spreman da čak promeni formaciju kako bi Lapadula imao mesto u startnoj postavi. 

Izabrane vesti

Sari trenutno forsira 4-3-3, ali je navodno spreman da pređe na 4-3-1-2, čime bi Iguainu u navali pridodao Lapadulu. Napoli ipak neće "doveka" čekati napadača Peskare. Dao mu je rok od sedam dana da se izjasni... 

Pored nekolicine engleskih klubova za Đanluku Lapadulu interesovanje je pokazao i Juventus, u kome je ovaj momak započeo karijeru.


tagovi

Serija APeskaraNapoliItalijaEvropaĐanluka Lapadula

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara