""
""

Napoli radi na bekovima: Gulam potpisao za platu od 3.000.000 evra, otišla ponuda u Madrid

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.12.17. | 15:14

Meta je Šime Vrsaljko

Napoli da slavi: Fauzi Gulam produžio je ugovor do 2022. godine

Alžirskom levom beku je prethodna saradnja isticala na kraju sezone, ali je dogovorio novu, uprkos tome što je doživeo povredu ligamenata kolena, zbog koje će nekoliko meseci pauzirati i zbog koje neće biti u prilici da timu Mauricija Sarija pomogne u borbi za "skudeto".

Izabrane vesti

Prema informacijama iz Italije, Gulam će, računajući bonuse, zarađivati 3.000.000 evra po sezoni, što je sjajna plata za beka, a i značajna povišica u odnosu na 800.000 evra na koliko je mogao da računa dosad. U novi ugovor stavljena je otkupna klauzula između 40.000.000 i 50.000.000 evra, važiće samo za klubove iz inostranstva.

Gulamu je ovo peta sezona u Napoliju od dolaska iz francuskog Sent Etjena, odigrao je 151 utakmicu i dao dva gola.

S obzirom da na Fauzija Gulama ne može da računa do kraja sezone, Napoli traži rešenje za bekovsku poziciju. Gazeta uverava da je plan čelnika kluba sa juga Italije da napadnu Šima Vrsaljka. Iako je u osnovi desni bek, Vrsaljko je povremeno u reprezentaciji Hrvatske igrao na levoj strani odbrane i mogao bi da zakrpi rupu do kraja sezone, a da se onda vrati na prirodnu poziciju koju je i pokrivao u Sasuolu.

Napoli je poslao ponudu Atletiko Madridu vrednu 20.00.000 evra za fudbalera koji je odigrao samo šest utakmica ove sezone i logično je pretpostaviti da nije zadovoljan na Vanda Metropolitano stadionu. Kao što i 25.000.000 evra, koliko traže Španci, nije nepremostiva prepreka.

(FOTO: Official SSC Napoli)


tagovi

Atletiko MadridEvropaFauzi GulamItalijaNapoliPrimeraSerija AŠime VrsaljkoŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara