""
""

Navijači Arsenala mole Flaminija: Gazda, kupi nam Mesija!

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.11.15. | 16:32

"Šefe, uzmi Mančester junajted i rasturi ekipu", jedna je od poruka koja je stigla na adresu francuskog fudbalera

Vezista Arsenala Matje Flamini nedavno je oduševio planetu otkrićem da je mimo znanja svojih roditelja i prijatelja uložio veliku količinu novca u biohemijsku kompaniju GF Biohemikals, koja se bavi proizvodnjom levulinske kiseline, budućom zamenom za naftu. Uprkos tome što je veo tajne uklonjen posle punih sedam godina strogog ćutanja, pitanje je da li je njegova najnovija izjava da pomenuta firma vredi neverovatnih dvadeset milijardi funti pametna ili ne. 

Izabrane vesti

Flamini se na društvenim mrežama pohvalio ovim podatkom, koji je izazvao pravu erupciju oduševljenja među navijačima Arsenala. Naravno, šaljivi komentari nisu izostali. Počev od molbi da Flamini Arsenalu kupio Lionela Mesija, preko zahteva da francuski internacionalac kupi Mančester junajted i u potpunosti uništi ekipu, do komentara njegovih pratilaca da se "šuška" kako je upravo Matje klubu iz Londona dao novac kako bi se doveo Mesut Ozil... Jednostavno, Flaminijev nalog bio je obasut raznoraznim željama, molbama i zahtevima, a poslednji u nizu bio je upravo ovaj:
"Gazda Flamini, nadam se da će ti vrednost firme narasti na sto milijardi funti, kako bi kupio Arsenal i doveo Lionela Mesija", stoji u komentaru. 

Verujemo da je ovo tek početak...

 

A photo posted by Mathieu Flamini (@mathieuflamini) on

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMetju FlaminiLionel MesiEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara