Ne zna se ko je gori...

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.08.18. | 08:00

Kako bilo, kec i golovi su realna opcija

Tulevik i Parnu otvaraju 21. kolo estonske prve lige. Znamo, nije reč o preterano kvalitetnoj i atraktivnoj ligi, ali kratko ćemo protrčati kroz ovaj meč, čisto da ga imate na umu prilikom sastavljanja tiketa.

O čemu je reč?

Izabrane vesti

Poenta priče je da se Parnu raspada. Dovoljno govori podatak da su zakucani za dno tabele i da su dosad primili čak 69 golova! Naravno, ne može se reći ni za Tulevik da blista, ali svakako bolje stoji u odnosu na Parnu od kojeg ima pet bodova više. I ne samo to, Tulevik danas ima prednost domaćeg terena protiv Parnua koji je najgori gost u ligi sa samo četiri osvojena boda na strani. Parnu je i najgori domaćin. Kod kuće je uzeo tek jedan bod...

Tulevik je slavio na četiri od pet prethodnih susreta sa Parnuom (uključujući i jedan prijateljski), a s obzirom na to da je u ozbiljnom padu forme, utisak je da domaćin nije mogao da poželi boljeg protivnika za izlazak iz krize. Parnu na tri prethodna meča nije proažen. Dvaput je slavio u kupu protiv niželigaša, dok je remizirao protiv Tameke koja se nalazi u sredini tabele. 

Zanimljivo, ovo će biti i duel ekipa koje imaju najgore napade i odbrane. Dok Tulevik ima nešto lošiju ofanzivu od Parnua, gosti prosečno primaju 3,63 gola, za razliku od Tulevika koji vadi loptu iz mreže 3,15 puta u poroseku. Obe ekipe su na 65 i 74 odsto mečeva ove sezone igrali 3+.

Dakle, pored keca, goleada je ovde realan izbor.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 18:30 5801 EST 1 Tulevik V. - Parnu kmb 1&3+ 2,40
Ukupna kvota2,40

ESTONIJA 1 - 21. KOLO:

Foto: Shutterstock


tagovi

EstonijaEstonija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara