""
""

Nebo plače nad Beneventom: Opet u nadoknadi, opet iz penala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.12.17. | 17:24

Ima li kraja agoniji?

Fudbal nije pravedan prema Beneventu.

Jedan od zaključaka Tviter zajednice posle najnovijeg, u najamanju ruku, nesrećnog poraza malenog kluba iz Kampanje.

Izabrane vesti

Popularne Veštice su opet poražene. I to na brutalan način. Golom u nadoknadi vremena. Još iz penala. Na gostovanju Đenovi presudio im je Đanluka Lapadula, napadač domaćeg tima, koji je najpre izborio najstrožu kaznu (faul golmana Alberta Brinjolija), a onda ga sigurno i izveo za slavlje 1:0,.

U 92. minutu!

 

Kakav je to maler za Benevento najbolje se može shvatiti prelistravanjem članaka sa njihovih utakmica u dosadašnjem toku Serije A. Ovaj današnji gol je čak peti primljen od 90. minuta ili kasnije. I svi su, osim pogotka Drisa Mertensa - jer je trijumf Napolija odavno bio osiguran - značili potonuće definitivno najmaleroznijeg tima u Ligama petice.

Jago Falke je u 93. minutu susreta trećeg kola pogodio za slavlje Torina, pomenuti Mertens potvrdio slavlje Napolija pogotkom iz jedanaesterca u 90. minutu. Protiv Kaljarij Benevento tek nije imao naklonost Fortune, jer je preko Pjetra Jemela sa 11 metara u 94. stigao do 1:1, a već u narednom napadu primio gol, takođe iz penala, tako što im je presudio Leonardo Pavoleti u 95.

Protiv Sasuola primljen gol u 94. minutu i poraz 1:2.

Ispašće iz lige, verovatno, a ako im ije za utehu bar je njihov golman Alberto Brinjoli postao planetarno popularanm, jer je u petom minutu nadoknade pogodio za remi protiv Milana (2:2) i prvi bod u istoriji malenog kluba u Seriji A.

Samo, ovo danas... Baš boli.

(FOTO: Action images)


tagovi

Đanluka LapadulaEvropaItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara