Neki novi Kompani, Felaini, Vertongen, Vermalen, Dembele...

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.03.18. | 16:00

Mlada reprezentacija Crvenih đavola na velikom ispitu

Belgijska regrutacija talenata radi tačno kao sat. Ova zemlja je postala sinonim za fabrikovanje fudbalskih dragulja, a kad je već tako, zašto ne biste to iskoristili i malo popunili svoj džep? 

Mladi reprezentativci ove zemlje ukrštaju koplja sa vršnjacima iz Mađarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za fudbalere do 21 godine u Italiji (20.45). Koliko se očekuje da kec bude zaokružen možda najbolje svedoči podatak da je ovaj tip najigraniji par dana u MOZZART kladionicama. Belgijanci su prvi na tabeli Grupe 6 sa četiri pobede i dva remija te gol razlikom 10:5, no ne treba smetnuti sa uma da Mađari imaju pobedu, ali i utakmicu manje. 

Izabrane vesti

Jedan od glavnih aduta domaćih je talentovani Obi Ulare (napadač Votforda na pozajmici u Antverpenu), kojeg već ozbiljno merka i selektor A reprezentacije Roberto Martinez. Logično, zbog paklene konkurencije u vidu Romelua Lukakua, Mišija Batšuajija, Kristijana Bentekea i ostalih jednostavno ne uspeva da se probije, ali ima vremena. Trenutni fokus je na mladoj reprezentaciji.
"Ako uspemo da savladamo Mađarsku, napravićemo značajan korak. Ne smemo da se opustimo, nije ništa rešeno", kazao je Ulare sa kojim u reprezentaciji igraju i neka poznata imena iz Serije A poput Samuela Bastijena, Stefana Omeonge, Sene Mijanga...

Mladi Belgijanci biće dodatno motivisani jer bi u slučaju trijumfa ostvarili važan korak ka Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. Značaj pobede bio bi utoliko veći jer su Crveni đavoli samo jednom još od 1928. godine uspeli da se nađu na letnjim olimpijskim igrama, i to u Pekingu 2008. kada su za reprezentaciju nastupale dobro poznate glave poput Vensana Kompanija, Tomasa Vermalena, Maruana Felainija, Jana Vertongena i Muse Dembelea. Najbolja četiri tima na Evropskom prvenstvu u Italiji izboriće vizu za Olimpijske igre.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 6049 KVM21 Belgium M21 - Hungary M21 ki 1 1,47
Ukupna kvota1,47
Kladi se 
 

EVROPSKO PRVENSTVO ZA MLADE, KVALIFIKACIJE

Foto: Action Images


tagovi

BelgijaMađarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara