""
""

Nema para za skupe igrače, cilj je afirmacija mladih

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.17. | 11:26

"Ali i titula", upozorava Zvezdan Terzić

Crvena zvezda je počela pripreme, a igrače je kao po običaju, pored stručnog štaba, pozdravio i prvi čovek kluba - Zvezda Terzić! Generalni direktor je poručio da je titula primarni cilj, no da će uz borbu za povratak trofeja na naš najveći stadion pred novim trenerom stajati još jedna obaveza.
"Glavni cilj je titula, ali imaćemo za prioritet i afirmaciju mladih igrača. U protekle dve godine doveli smo najtalentovaniju decu iz naše zemlje. Verujem u Mrkelu i Vladu Milojevića. Oni su pokazali da znaju sa mladima. Ipak, forsiranje dece nece biti nikakav alibi", započeo je Terzić.

Izabrane vesti

Na na današnjoj prozivci pojavilo se dosta igrača iz omladinske škole...  
"Imamo 11 omladinaca, to je bogatstvo! Odlučili smo se za drastično podmlađivanje. Ali sa Aleksandrom Lukovićem ćemo još pričati. Za njega će biti mesta u Zvezdi", dotakao se Terzić i dosadašnjeg kapitena na koga Vladan Milojević ne računa za sledeću sezonu. 

Doba je godine kada se govori o pojačanjima. To je tema koja ponajviše interesuje sve zvezdaše. O tome šta oni mogu da očekuju u ovom prelaznom roku Terzić je kazao:
"Nećemo imati para za velika obeštećenja. Plaćamo danak nedomaćinskog poslovanja ranijih rukovodstava. Možemo da plaćamo samo nešto simbolično".

Kada je novi trener u pitanju vodeći čovek crveno-belih nema ni najmanju dilemu...
"Verujem u Vladana. Dovoljno je iskusan i obrazovan da iznese ovaj projekat". 

(foto: Starsport)


tagovi

Zvezdan TerzićVladan MilojevićSuperligaSrbijapripremeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara