Ni navijači Oksera ne bi igrali dvojku u Mecu

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.11.18. | 09:45

Kapiten kluba otkrio da će protiv Meca igrati protiv sebe, jer su sami sebi najveći protivnik

Dva tima sa suprotnih krajeva tabele zatvaraju 13. kolo Lige 2. Mec dočekuje Okser, na koga čak ni oni najzagriženiji navijači ne bi smeli da odigraju dvojku (bila je jedna anketa u lokalnim medijima iz Burgundije). Toliko, dakle, o veri pristalica u četu Pabla Koreje.

Nije da su oni u bojkotu, ili da ne vole trenera, upravu. Jednostavno, Okser je daleko od nivoa Meca, koji korača ka ekspresnom povratku u najjače društvo Francuske. Pomenuti Korea dao je zanimljivu izjavu u najavi susreta. 
"Nalazimo se u opasnoj zoni i sve bismo mogli da posmatramo kroz crne misli. Ja to odbijam. Znam šta sve mogu moji igrači. Sposobni su da izgube od slabijih timova, ali su isto tako kadri da pobede svakoga. Nije važno šta radite usred žurke, već na njenom kraju", slikovit je bio Urugvajac i bivši trener Nansija i Evijana.

Izabrane vesti

Kapiten Oksera Žordan Adeoti pun je poštovanja za Mec, ali je otkrio da se večeras neće raditi samo o rivalu.
"Gledao sam utakmice našeg rivala i mogu vam reći da pobeđuje i kada ne dominira. Tako je bilo protiv Klermona. Ključna je pozitivna energija. Ona ih tera napred i kada im se situacija na utakmicama ne razvija onako kako su zamislili. Znate, ne plaši nas Mec. Mi se plašimo nas samih. Sami smo sebi najveći protivnici. Najmanje što možemo je da nateramo protivnika da se pomuči kako bi uzeo bodove. To je suština".

Mec je trenutno lider Lige 2, u dosadašnjih 12 mečeva ostvario je devet pobeda. Najistaknutiji je Habib Dijalo sa 11 pogodaka, koji iz kola u kolo teroriše rivale u drugoligaškoj konkurenciji. Okseru se ne piše dobro...

FRANCUSKA 2 - 13. KOLO

Petak
Ajačio - Gazelek Ajačio 1:2 (1:1)
Brest - Red Star 1:1 (0:1)
Nansi - Klermon 0:1 (0:0)
Pariz - Sošo 0:0

Subota
Bezije - Lorijan 0:1 (0:0)
Orlean - Grenobl 0:3 (0:1)
Lans - Šateru 0:1 (0:0)
Nior - Avr 1:0 (1:0)
Troa - Valensijan 4:2 (0:2)

Ponedeljak
20.45: (1,60) Mec (3,50) Okser (5,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen


tagovi

Francuska 2Oksersportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara