""
""

Nije moglo bolje: Atletiko dobio pojačanje za finale sa Realom

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.05.16. | 22:08

Povratak Portugalca posle pola godine

Košmarni dani u karijeri Tijaga Mendesa su gotovi. Portugalski vezista dobio je dozvolu lekara da se vrati na teren i već se stavio na raspolaganje Dijegu Simeoneu na treninzima Atletiko Madrida.

Prema vestima iz Španije, 35-godišnji zadnji vezni dobio je otpusnu listu od lekarskog tima Jorgandžija i sva je prilika da će biti spreman za finale Lige šampiona, 28. maja protiv gradskog rivala Reala u Milanu.

Izabrane vesti

Podsetimo, Tijago je krajem novembra pretrpeo delimični lom potkolenice i predviđala mu se pauza do kraja sezone. Zato su na Visente Kalderonu morali da reaguju, tokom januara kupili su Augusta Fernandeza iz Selte za 4.000.000 evra, a iz mladog tima među seniore prekomandovali Tomasa iz Gane. Tijago se, ipak, uz pomoć lekarskog tima vratio na teren pre prognoza i verovatno će biti spreman za duel sa kraljevskim klubom.

Baš protiv Reala 2014. u Lisabonu bio je starter i tad je Atletiku nedostajalo samo nekoliko sekundi da osvoji titulu prvaka Evrope. Možda ove godine Tijago Mendes bude bolje sreće.  

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

Tijago MendesŠpanijaPrimeraEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara