"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Lomić ide u Sloveniju, Partizan sprema dva potpisa do druge faze priprema

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.06.14. | 14:00

"Igrači moraju da budu spremni na odricanja i žrtvu u nadi da će im se to krajem leta vratiti na najlepši mogući način", rekao je Nikolić po pitanju evropskih izazova

Marko NikolićPartizan privodi kraju prvu fazu priprema na Zlatiboru, a do odlaska u Sloveniju, planiranog za sledeću nedelju, očekuje se i realizacija poslova kada je u pitanju jačanje igračkog kadra. Nije tajna da su crno-beli zainteresovani, između ostalog, za Nemanju Tubića, Abubakara Oumarua, Envera Alivodića i još nekoliko igrača, pa bi u predstojećih sedam dana neko od njih i zvanično mogao da dođe u Humsku 1.
"Očekujem dva potpisa do polaska ekipe u Sloveniju", najavio je Marko Nikolić, šef stručnog štaba crno-belih.
"Nije alarmantno ni u jednoj liniji tima, jer je kostur sačuvan. Ali nam se čini da bi bilo dobro da angažujemo još jednog štopera. Partizan traži dve grupe igrača, nezavisno od njihovih godina. U prvu spadaju oni koji su sposobni da naprave razliku u igračkom i ljudskom smislu, a u drugu mladi fudbaleri koji bi trebalo da predstavljaju budućnost kluba".

Strateg Partizana je potvrdio da se pripremama pridružio i golman Milan Lukač, dok je desni bek Miroslav Vulićević dobio produženi odmor i na raspolaganju će biti od utorka, kad se ekipa vraća u Beograd.
"U odnosu na sastav koji je počeo pripreme nema promena u timu i u Sloveniju će putovati 25 igrača i trojica golmana, a među njima će biti i Marko Lomić. On trenira sa nama na Zlatiboru, kad se budemo vratili u Beograd preciziraćemo njegov status, ali verovatno putuje na Pohorje".

Izabrane vesti

U crno-belom taboru će tokom ponedeljka centralna tema biti žreb za kvalifikacije za Ligu šampiona, koje srpski predstavnik počinje iz drugog kola.
"Ne postoje poželjni ili nepoželjni timovi. Ko god da nam bude rival moramo da se prilagodimo i prikupimo što više informacija i sigurno ćemo ići na pobedu u obe utakmice. Moramo, međutim, da budemo obazrivi, jer iskustva ovdašnjih klubova u poslednjih deset godina nisu dobra. Partizanovo učešće u grupnoj fazi Lige šampiona predstavljalo je incident, a ne pravilo i zato moramo da idemo iz mirnoće i skromnosti, da radimo sa dosta ljubavi i strasti, da igrači budu spremni na odricanja i žrtvu u nadi da će im se to krajem leta vratiti na najlepši mogući način", zaključio je Nikolić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijapripremeFK PartizanMarko NikolićMarko Lomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara