""
""

Nikolić: Lomić nije mogao da odbije milionsku ponudu, otišao je! Grbić uveo sebe u problem

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.06.14. | 22:57

"Utakmica protiv Malmea pokazala je na kojim pozicijama su nam potrebna pojačanja. Ovakve provere za to i služe, samo tako možemo da napredujemo, u duelima s jakim ekipama"

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je posle meča sa švedskim Malmeom da je iskusni levi bek Marko Lomić napustio ekipu i da je otputovao u Rusiju! On se dogovorio sa Mordovijom, tako da će u redovima novog-starog ruskog prvoligaša nastaviti karijeru.

"Marko je dobio milionsku ponudu koju nije mogao da odbije", kratko je obavestio novinare Nikolić pre nego što je prešao na analizu utakmice. On je potvrdio je da će svi igrači koji su mu trenutno na raspolaganju putovati na drugi deo priprema u Sloveniju, uključujući i Danka Lazovića i Nikolu Ninkovića, za koje objasnio da ih večeras nije izlagao naporu zbog sitnih povreda. 

Izabrane vesti

Nikolić je uprkos oscilacijama u igri rekao da je izuzetno zadovoljan pristupom utakmici.

"Ono što smo hteli to smo i dobili. Zalaganje i voljni momenat bili su na izvanrednom nivou, mislim da je Partizan bio bolji rival i imao više šansi. Ova utakmica nam je pokazala na kojim pozicijama su nam potrebna pojačanja. Ovakve provere za to i služe, samo tako možemo da napredujemo, u duelima s jakim ekipama".

Na novinarsku konstataciju da je Petar Grbić uneo živost u Partizanovu igru, Nikolić je odgovorio pohvalama na račun crnogorskog krila.

"Apsolutno se slažem. To je parametar kako bi on trebalo da igra. Mi smo sve to znali i ranije i čekali ga dugo, a sad nam je pokazao da može, čime je sebe uveo u problem, jer više nema pravo na manje od ovoga", zaključio je strateg crno-belih.

(foto: MN Press)


tagovi

SrbijaSuperligaFK PartizanMarko Lomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara