Ništa od Džeka i Belotija, Milan se okreće trećoj opciji

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.04.18. | 11:24

Jeftinija varijanta za Rosonere

Milan je izvisio za Ligu šampiona što će u mnogome uticati na poslovanje kluba u narednom periodu. Bez planiranih prihoda od Lige šampiona, bombastičan letošnji prelazni rok od 250.000.000 evra se nije isplatio. Poremećeni su planovi za naredno leto…

Još se ne zna kakva sudbina čeka Milan što se tiče vlasničke strukure i kako će gazda Jonghong Li do oktobra isplatiti preko 300.000.000 evra američkom findu Eliot kod kojeg se zadužio. Bez obzira na epilog te priče, iz kluba su već najavili da za novu sezonu neće biti skupocenih pojačanja kao letos i da sledi “stezanje kaiša”.

Izabrane vesti

Milanov plan je bio da u slučaju plasman u Ligu šampiona dovede veliko ime u napad umesto Nikole Kalinića, a prvi kandidat je bio Andrea Beloti. Spekulisalo se da bi Rosoneri mogli da plate 60.000.000 evra za veliku želju iz Torina, ali izgleda da od toga nema ništa. Druga meta je bio davnašnja želja Edin Džeko. Ali on nema nameru da ide iz Rome dok mu traje ugovor.

Tako je Milan morao da pređe na plan C, koje je jeftiniji ali i manje aktrativan. U fokusu Rosonera je sada Luis Murijel iz Sevilje. Kolumbijac je letos prešao iz Sampdorije u Sevilju za 20.000.000 evra, ali nije se baš najbolje snašao. Tek od odlaska Montele na klupu je malo proigrao i počeo da trese mreže. Ukupno je u svim takmičenjima do sada dao devet golova, što je ispod očekivanja.

U Milanu razmišljaju o pozajmici Kolumbijca čiji stil igre više odgovara SerijiA . Rešetao je mreže u Udinezeu i Smapdoriji, pa se Rosoneri nadaju da bi mogao da bude prava podrška mladim napadačima Kutroneu i Andreu Silvi.

(FOTO: Action images)


tagovi

Luis MurijelEdin DžekoAndrea Beloti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara