""
""

Ništa od Jilmaza, ali Vest Hem dovodi napadača Fenerbahčea!

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.01.16. | 12:56

Galatasaraj je tražio previše para za svog napadača, tako da su se Čekićari odlučili za jeftiniju varijantu

Slavenu Biliću se ni u ovom prelaznom roku neće ostvariti namera da dovede Buraka Jilmaza, ali će se Fenerbahčeu ostvariti plan da dovede napadača iz Turske.

Izabrane vesti

Još prošlog leta je Bilić tražio od Vest Hemove uprave da mu dovedu Jilmaza iz Galatasaraja, ali Turci nisu hteli ni da čuju. Posle povreda Kerola i Sakoa, taj interes je postao još veći ove zime, a Turci su bili voljni da pregovaraju. Međutim, Vest Hem je nudio oko 7.000.000 evra, dok je Galatasaraj tražio minimum 10.000.000 pa je posao propao.

Međutim, Bilić će ipak dobiti napadača iz Turske. Očekuje se da u naredna 24 časa lekarske preglede na Apton Parku prođe nigerijski golgeter Emenuel Emenike iz Fenerbahčea. On je bio Bilićeva opcija B ako ne uspe posao oko Jilmaza. Obojicu napadača, Bilić je gledao u Turskoj dok je vodio Bešiktaš i uverio se u njihove kvalitete.

Emenike dolazi na pozajmicu pošto su Vest Hem i Fenerbahče dogovorili i detalje oko visine obeštećenja ako Čekićari na kraju sezone budu hteli da otkupe igrača. Nigerijac je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Al Ainu iz Abu Dabija, ali Arapi nisu pokazali ambiciju da nastave saradnju sa njim.

Emenike će biti drugo pojačanje Čekićara ove zime, pošto su prethodno doveli Sema Birama iz Lidsa za 5.000.000 evra. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016TurskaSuper ligPremijer ligaFenerbahčeEvropaEngleskaEmanuel EmenikeBurak Jilmaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara