"Marko Lomić"
"Marko Lomić"

Ništa od Partizana: Lomić potvrdio da ide u Rusiju! Fofana ne može u Sloveniju

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.06.14. | 08:29

Nevolje za crno-bele dan pred polazak ekipe u Sloveniju na drugu fazu priprema

Marko LomićNema ništa od povratka Marka Lomića u Partizan. Iako je prošao prvu fazu priprema sa crno-belima na Zlatiboru i bio na spisku putnika za odlazak u Sloveniju, iskusni levi bek menja pravac i umesto ostanka u Humskoj 1 vraća se u Rusiju.

Nekadašnji povremeni reprezentativac Srbije tokom četvrtka je dogovorio uslove saradnje sa novim članom Premijer lige Rusije, Mordovijom, čime je propala prilike da se posle četiri godine vrati u Srbiju.
Ponuda Mordovije je bila takva da nije mogla da se odbije, iz tog razloga sam je i prihvatio. Već sam obavestio sve u Partizanu, počevši od trenera Marka Nikolića do čelnika kluba da ću karijeru, ipak, nastaviti u Rusiji i zahvalan sam na svemu što su učinili za mene. Partizan je moja druga kuća i ako se povratak nije poklopio sad ne znači da neće u skorije vreme“, rekao je Lomić, a prenosi Sport.

Izabrane vesti

Isti list piše da bi sa spiska putnika za Sloveniju mogao da otpadne još jedan fudbalera. I to iz administrativnih razloga. Reč je o Ismailu Beku Fofani, koji još nije dobio vizu za put u državu Evropske unije i ukolko se nešto drastično ne promeni tokom petka, on će ostati u Beogradu. Naravno, uz mogućnost, da čelnici Partizana narednih dana završe sve formalnosti oko papirologije i omoguće napadaču iz Obale Slonovače da se pridruži ekipi na Pohorju.

Pre odlaska u Sloveniju, crno-beli u petka od 20.45 igraju humanitarnu utakmicu protiv švedskog Malmea.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMordovijaMarko LomićIsmail Beko Fofana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara