"Možda uskoro zamene dresove"
"Možda uskoro zamene dresove"

Ništa od Vidala, Roma se okrenula trampi za Urugvajca

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.01.18. | 13:46

Nudi Bruna Peresa u zamenu

Možda uskoro zamene dresove

Pretposlednji dan prelaznog roka, forma ekipe je užasna, cela sezona je krenula niz brdo, a Roma nije dovela nijedno pojačanje?!

Izabrane vesti

Od svih spekulacija, glasina, najava i želja na kraju neće biti ništa. Deulofeu, Staridž, Darmijan, Berardi su samo neka od imena koja su se pominjala, a na kraju neće biti ništa ni od dolaska Barseloninog desnog beka Aleiša Vidala. Barsa je stavila veto na njegov odlazak, a Roma panično u finišu pijace pokušava da dovede pojačanje umesto Emersona Palmijerija koji je otputovao za London.

Roma sada nudi Đenovi trampu u kojoj bi put Marasija poslala Bruna Peresa u zamenu za Dijega Laksala. Peres je pre godinu i po da dana došao kao veliko pojačanje za 15.000.000 evra, ali Di Frančesko u ovoj sezoni skoro da ne računa na njega. On želi Laksala iz Đenove kojeem više odgovara igra po levom boku, ali može da zakrpi i desni bok. Urugvajac bi bio alterantiva Florenciju koji je starer na toj poziciji...

Peresa su prethodno tražili Benfika i Galatasaraj, ali nisu ispunili Romine zahteve i sada rimski klub pokušava nekako da ga se reši i jednim udarcem ubije dve muve. U toku je sastanak sa predstavnicima Đenove, vode se pregpovori o trampi, a u pitanju bi bile pozajmice Peresa i Laksala.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bruno PeresĐenovaItalijaRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara