"Slaviša Kokeza"
"Slaviša Kokeza"

Novi uspeh Kokeze – i Zoran Pavlović odustao od dela procenta

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.13. | 17:29

Menadžer Mudrinskog, Kirovskog, a manjim delom i Lazovića i Vešovića pristao da Zvezdi ustupi deo profita od buduće prodaje prvotimaca crveno-belih

 

Slaviša KokezaKorigovanje "štetnih ugovora" pojedinih igrača sa Crvenom zvezdom je jedna od stavki koje je novo rukovodstvo kluba podvuklo kao prioritetnu u stabilizaciji posrnulog giganta, a danas je učinjen još jedan korak napred u rešavanju tog pitanja. Naime, potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza za MOZZART Sport otkriva da je postignut dogovor sa poznatim menadžerom Zoranom Pavlovićem, koji u Zvezdi zastupa Ognjena Mudrinskog i Aleksandra Kirovskog.
"Manjim delom gospodin Pavlović je vlasnik i procenata od buduće prodaje Darka Lazovića i Marka Vešoviča, a menadžer je i braći Srnić, ali njih dvojica nisu bili tema razgovora samo iz razloga što su trenutno na pozajmicama u Čukaričkom", rekao je Kokeza za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Menadžer Zoran PavlovićKakav je konkretno dogovor napravljen?
"Ne mogu da odam sve detalje, ali moram da kažem da je Zoran Pavlović bio konstrukivan u pregovorima i da je izašao u susret molbama Crvene zvezde zbog čega ćemo i nadalje sarađivati sa njim. Tako će golman Kirovski, koji je do sada bio 65 odsto u vlasništvu Zvezde, a 35 igrač Pavlovićeve agencije (Friends & Football International LLC u kojoj prema specijalizovanom sajtu transfermarkt.de rade i Dejan Joksimović i Nikola Pavlović) ubuduće biti 100 odsto naš fudbaler. Mudrinski je do sada bio u odnosu 50/50, a sada je taj procent korigovan na 65/35", odgovara Kokeza, kojeg je Upravni odbor Zvezde ovlastio da pregovara sa menadžerima.

Prvi uspeh mu je bio dogovor sa Stevanom Mikovićem, Stevom Majamijem, koji se odrekao dela profita od buduće prodaje Srđana Mijailovića od koje će Zvezdi, po novim uslovima, pripasti 80 odsto.

Međutim, daleko od toga da je rukovodiocima crveno-belih već svanulo, jer još mnogi igrači imaju ugovore od kojih se Zvezda neće opariti. Najviše su u fokusu mediji bili bivši igrači Rada Luka Milivojević, Aleksandar Pantić i Miloš Čava Dimitrijević s tim da je ovaj poslednji pred Arbitražnom komisijom dobio raskid ugovora zbog neisplaćenih zarada.
"Radimo i pregovaramo sa svim tim menadžerima i sve ide u pozitivnom pravu, ali ne bih da pominjem bilo šta dok nešto konkretno ne budemo realizovali, a onda ćemo vas obavestiti kao i sada. Razgovaramo i sa gospodinom Rankom Stojićem (prvim čovekom Rada, prim.aut), nadam se da smo pri kraju, ali u ovom trenutku nemamo dogovor", zaključio je Kokeza razgovor za MOZZART Sport.

Piše: Dejan Stanković; Foto: MN Press, Star Sport


tagovi

Aleksandar KirovskiFK Crvena zvezdaDarko LazovićMarko VešovićOgnjen MudrinskiSlaviša KokezaSrbijaSuperligaZoran Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara