"Majo Vujović"
"Majo Vujović"

Objavljeno ko sudi za vikend: Čolović opet na Partizan - Voždovac, Majo Vujović glavni na Marakani

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.05.17. | 12:30

Samo da ne budu u centru pažnje...

Majo VujovićKako se približava kraj sezone, tako je sve glasnije pitanje među poklonicima fudbala: „Ko sudi?“ Isto pitaju i partizanovci i zvezdaši, arbitri sami tvrde da su pod pritiskom večitih, ali bi bilo dobro, saglasni su svi, da makar prođe jedno kolo u kome neće biti povika na njihove odluke.

Možda je to ovo, 35. superligaško, u kome je za glavnog arbitra meča između novog lidera Partizana i Voždovaca delegiran Dragan Čolović.

Izabrane vesti

Čolović na prethodnom meču Voždovac - PartizanReč je o deliocu pravde koji je vodio meč istih rivala u četvrtfinalu kupa Srbije, kad su crno-beli preokretom u poslednjih deset minuta slavili na krovu tržnog centra (2:1). Partizanu je ove sezone sudio i duel osmine finala najmasovnijeg takmičenja protiv Žarkova (2:0), dok je u prvenstvu vodio samo četiri utakmice (24, 27, 30. i 33. kolo).

Crvena zvezda u subotu od 19 časova dočekuje Mladost iz Lučana, a igrače će na centar „Marakane“ izvesti Majo Vujović. Reč je o iskusnom sudiji, ovo mu je poslednja sezona u karijeri, vodio je 14 superligaških mečeva, među njima i 153. derbi, između Crvene zvezde i Partizana (1:1). Tad je prevideo pogodak Gelora Kange postignut posle akcije u kojoj je lopta napustila granice igrališta, dok su mu iz tabora crveno-belih zamerili što nije poništio izjednačujući gol Uroša Đurđevića posle, navodnog, igranja rukom.

Superliga Srbije, 35. kolo

Plej-of

Subota:
17.00 Partizan - Voždovac, glavni sudija Dragan Čolović
19.00 Crvena zvezda - Mladost, Majo Vujović
19.00 Napredak - Javor Matis, Srđan Jovanović
19.00 Vojvodina - Radnički, Petar Piper

TABELA:

Za vikend su na programu i mečevi plej-auta.

Subota:
17.00 Rad - OFK Bačka, glavni sudija Bojan Nikolić
17.00 Novi Pazar - Borac, Vlado Glođović
19.00 Metalac - Radnik, Robert Kiš Čepegi
19.00 Čukarički - Spartak Ždrepčeva krv, Slaviša Radovanović.

TABELA:

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaMajo VujovićMladost LučaniFK PartizanSrbijaSudijesudijska komisijaSudijska komisija FSSSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara