""
""

Obrisao se o sudiju, pa dao evrogol o kojem će brujati Grčka (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.10.17. | 21:35

Janis Papadopulos nije shvatio šalu. Ognjen Vranješ spasio AEK

Mogao je AEK do prvog mesta na tabeli, ali je Ksanti imao drugačije planove. Vezista za Zelenortskih ostrva Brito u 40. minutu postigao je gol kojim je Ksanti sprečio Atinjanje da se kući vrate sa tri boda u džepu. Štaviše, da nije bilo Ognjena Vranješa, koji je u 88. minutu pogodio za konačnih 1:1, AEK bi se kući vratio praznih rukava.

Međutim, taj Britov evrogol zasenio je sva ostala zbivanja na terenu. Slobodan udarac sa više od 20 metara i matematički precizan udarac u sam rogalj protivničkog gola.

Izabrane vesti

Velemajstorski. I iz fudbalskog ugla, a iz psihološkog, pošto Brito sebi nije dozvolio da ga poremeti žuti karton koji je dobio samo koji sekund ranije. Sudija Janis Papadopulos ga je nehotice poprskao sprejom koji se obeležava mesto odakle će se izvesti prekid. Dobro raspoloženi Brito je hteo da se našali, pa je kopačku obrisao o sudiju. Papadopulosu to nije bilo nimalo smešno, pa je Britu pokazao žuti karton.

via GIPHY

Posle toga, još jednom je bio nemilosrdan prema domaćem timu. U 55. minutu je, opravdano doduše, Konstantinosu Fliskasu pokazao drugi žuti, pa je Ksanti gol prednosti morao da brani sa desetoricom na terenu.

Naravno, to već nije bilo tako lako, pa je AEK barem uspeo da spasi obraz, ako već ne da se dokopa prvog mesta na tabeli. U junaka Atinjana izrastao je Ognjen Vranješ koji je u 88. minutu utakmice postigao izjednačujući gol.

Grčka 1, sedmo kolo:

Subota:

PAS Janina - Platanijas 3:1
Atromitos - Asteras 1:0
Panionios - Olimpijakos 3:4

Nedelja:

PAOK - Lamija 4:0
Apolon - Kerkira 0:0
Panaitolikos - Levadijakos 0:1
Ksanti - AEK Atina 1:1

Ponedeljak:

18.30: (1,28) Panatinaikos (4,80) Larisa (11,0)

Tabela:


tagovi

AEKEvropaGrčkaKsantimeđunarodni fudbalOgnjen Vranješ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara