""
""

Ode Lord u drugu ligu

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.08.16. | 20:21

Niklas Bendtner ima novi klub

Nekadašnji napadač Arsenala Niklas Bendtner blizu je povratak u Englesku i to u redove drugoligaša Kvins Park Rendžersa, javlja ESPN pozivajući se na bliske izvore.

Izabrane vesti

Iskusni 28-godišnji napadač je trenutno slobodan agent, nakon što je u aprilu dobio otkaz u Volfzburgu zbog nediscipline i to godinu i po dana pre isteka ugovora. Danski reprezentativac preselio se u Nemačku u leto 2014. godine nakon što mu je istekao ugovor sa Tobdžijama. 

Bendtner je tokom devetogodišnje karijere u dresu Arsenala postigao 24 pogodaka na 100 utakmica, a za to vreme proveo je neko vreme na pozajmicama u Birmingemu, Sanderlendu i Juventusu jer se nije nametnuo Arsenu Vengeru.

Kvins Park Rendžers i njihov menadžer Džimi Flojd Haselbajnk spremni su da pruže novu šansu Bendtneru da oživi karijeru u Engleskoj, pa će mu ponuditi ugovor na Loftus Roudu.

Policajci su dobro započeli sezonu u Čempionšipu, pobedili u dve od četiri utakmce i očigledno imaju ozbiljne ambicije da napadanu Premijer ligu. Sa Lordom u timu bi to sigurno bilo moguće.

(FOTO: Action Images)    


tagovi

TransferiNiklas Bendtnerletnji prelazni rok 2016Kvins Park RendžersEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara