""
""

Odlični Bogdan pogodio sve što je šutnuo, ali je gledao iživljavanje Oldridža i Gasola (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.12.17. | 08:32

Srbin iz Kingsa bez promašaja na gostovaju San Antoniju, ali njegov tim ne može da parira

Bogdan Bogdanović je pružio odličnu igru, ali to opet nije bilo dovoljno njegovom Sakramentu da parira obiljnijem rivalu. Jednostavno, Kingsi nisi konkurentni većini timova u ligi. Jutros ih je na njihovom terenu pregazio San Antonio  - 81:96.

Izabrane vesti

Bogdanović je odigrao skoro pa savršenih 29 minuta koliko je proveo na parketu. Ubacio je 15 poena, a pogodio je sve što je šutnuo. Trojke je gađao 3/3, isti učinak je imao u šutu za dva poena. Imao je po jedan skok i asistenciju. Sjajno je bežao iz blokova, pogađao iz naskoka, ali uzalud…

Centarska linija Gasol - Oldridž je rasturila Sakramento! Pau Gasol je zabeležio deseti tripl-dabl u karijeri pošto je protiv Kingsa upisao 14 poena, 11 skokova i 10 asistencija. Lamkarkus Oldridž je bio nezadrživ u reketu i postigao 29 poena uz 10 skokova. Veteran Đinobili je dodao 15 poena. Sparsi su pitanje pobednika prelomili krajem prvog poluvremena kada su otišli na dvocifrenu prednost koju nisu ispuštali do kraja. Hild sa 24 i Koli Stajn sa 22 poena su bili najefikasniji u timu Kraljeva. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Bogdan BogdanovićLamarkus OldridžNBA ligaPau GasolSakramento Kings

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara