""
""

Odlučeno: Bačka i Partizan na Karađorđu

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.07.16. | 14:14

Meč je na programu 24. jula od 20 časova

Ni Bačka Palanka, ni Stara Pazova, već Novi Sad. Bačka će premijerni meč u debitantskoj sezoni Superlige Srbije odigrati kao nominalni domaćin na stadionu Vojvodine.

Novajlija u elitnom rangu suočava sa sa problemima, njegov objekat ne poseduje refelktore, ali kako je Fudbalski savez Srbije sredstva za njihov postavljanje preusmerio od onih namenjenih lane OFK Beogradu, potrajaće dok stadion „Slavko Maletin Vava“ osvane u novom ruhu. Dotle će ekipa Spasoja Jelačića svoje mečeve igrati na „Karađorđu“, a prvi je zakazan za nedelju 24. jul od 20 časova, protiv Partizana.

Izabrane vesti

Ulaznice za duel prvog kola nove sezone Superlige mogu se kupiti od četvrtka od deset do 15 časova u klupskim prostorijama FK Bačka, po ceni od 400 dinara. Biće otvorene zapadna (rezervisana za navijače Bačke) i istočna tribina (na njoj će biti smeštene pristalice crno-belih).

U prvom kolu nosog prvenstva sastaju se još: Crvena zvezda - Napredak, Metalac - Borac, Mladost Lučani - Rad, Voždovac - Spartak, Radnički Niš - Čukarički, Radnik - Javor i Novi Pazar - Vojvodina.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanBačka PalankaBačka Bačka PalankaBačka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara