"Đokaj"
"Đokaj"

OFK Beograd ostao bez sportskog direktora

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.10.14. | 19:25

“Privatne obavaze su ovaj put bile jače, a imam ih na pretek, te sam morao da se okrenem njima”, rekao je Ardijan Đokaj

ĐokajArdijan Đokaj je napustio funkciju sportskog direktora OFK Beograda. Đokaj je na Karaburmu stigao bez velike pompe, a otišao je u istom stilu. Privatne obaveze su dobile ovu “utakmicu”.
„Nemam reči da opišem koliko se svima u klubu zahvaljujem na saradnji, kompletnom kolektivu koji sam upoznao i sa kojim sam sarađivao. Puno mi je srce što sam ostvario sjajnu saradnju sa svima koji su me dočekali na Omladinskom stadionu i pružili podršku. Međutim, privatne obavaze su ovaj put bile jače, a imam ih na pretek, te sam morao da se okrenem njima. Verujte, od prvog juna nisam imao slobodan dan, a celog sebe sam uložio u OFK Beograd. Veliku zahvalnost dugujem i Zvezdanu Terziću, koji mi je tog prvog juna pružio šansu i u meni video čoveka koji može da radi u snažnom kolektivu kakav je OFK Beograd, a ja se nadam da sam opravdao poverenje i da smo uradili i više nego što smo zacrtali“, rekao je Đokaj.

Nekadašnjem napadaču je drago što je OFK Beograd sve bliži vrhu tabele.
„Napravili smo nekoliko dobrih rezultata, a svi uspesi koji su napravljeni i rezultati idu na ruku igrača i stručnog štaba“.

Izabrane vesti

Đokaj se posebno zahvalio navijačima.
„Pružili su mi podršku i imali smo odličnu komunikaciju, razumeli smo se i znam se da će se u budućnosti još radovati“.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Ardijan ĐokajOFK BeogradSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara