""
""

Oglasio se Biševac posle patosiranja Hrvata: Manje ga je bolelo, jer sam nosio rukavice (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.12.16. | 12:05

Srpski štoper u dresu Meca ne želi ni da pomene ime Ivana Santinija

Uz šokantan poraz Pari Sen Žermena na gostovanju Genganu i buran derbi Monako - Lion, jedan od centralnih događaja u francuskom fudbalu minule sedmice bio je crveni karton Milanu Biševcu. Doskorašnji srpski reprezentativac je u 57. minutu meča Kaen - Mec morao da napusti igru, pošto je snažnim udarcem otvorenom levom šakom tresnuo po licu hrvatskog napadača Ivana Santinija, koji je od siline udarca pao na travu.

Iskusni štoper pak uverava da nije sve strašno kao što izgleda na snimku i da je, jednostavno, morao da se revanšira špicu Kaena za njegove provokacije.
Taj igrač, čije ime ne želim ni da pominjem, non-stop je koristio niske udarce, laktove, nisam doživeo da se neko tako ponaša na terenu. Nema govora o sportu ili fer-pleju. Već u prvom poluvremenu rekao sam sudiji da obrati pažnju na njega, jer udara laktovima kad god i koga stigne“, predočio je Biševac u izjavi za Kurir.

Izabrane vesti

Zatim je pojasnio šta se desilo u situaciji koja je, po svoj prilici, prelomila meč, jer je pri rezultatu 1:0 zaradio isključenje, upravo je Santini četiri minuta kasnije povisio na 2:0, a trijumf Kaena sa igračem više u 91. overio Sane.
„U tom napadu dobio sam dva udarca. Ne znam da li se to vidi na snimku, a kad me je i treći put udario, nisam više mogao da izdržim. Kad se njegova šaka i treći put našla na mom licu - kraj. Udario sam ga otvorenom šakom, nije bila pesnica. Naravno da ga nikada ne bih udario pesnicom. Imao sam rukavice, tako da ga je manje bolelo. Šalim se malo, nije to bilo ništa strašno“.

Milan Biševac kaže da nema nameru da se izvinjama Ivanu Santiniju i da mu najteže pada što u narednim utakmicama neće igratio za Mec.
Ne pada mi na pamet da mu se izvinjavam, to odmah da kažem. Jedino mi je žao saigrača koje sam ostavio na cedilu tim potezom. Samo mi je to krivo. Dobiću, verovatno, tri ili četiri meča suspenzije, a i to je baš mnogo. Ma, ništa strašno se tu i nije desilo, evo, na meču Lion - Monako, Mendi je uradio daleko goru stvar. Nadam se brzom povratku na teren“.

Na pitanje da li je bilo vređanja na nacionalnoj osnovi, naš internacionalac uverava da sa Santinijem ni pre tog detalja nije progovorio.
Ne, ne, nikakvu komunikaciju nismo imali. On se pre toga nešto vređao s mojim drugim štoperom posle jednog duela, ali ne i sa mnom. Imam dosta prijatelja Hrvata, ovo nema veze s tim. Nisam neko ko pravi takve stvari na terenu. Takođe, iskusan sam, pa ne dozvoljavam da me nešto isprovocira, ali ovo sada... Ma, idem dalje, uzdignute glave“, dodao je Milan Biševac za Kurir.

(FOTO: Star sport)


tagovi

EvropaFrancuskaIvan SantiniLiga 1Milan Biševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara