"Finalisti Monte Karla"
"Finalisti Monte Karla"

Ðoković: Srećan sam zbog trofeja, Berdih ga je zaslužio koliko i ja (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.04.15. | 20:18

Novak pokazao poštovanje prema protivniku

Finalisti Monte KarlaPrvi teniser sveta Novak Ðoković rekao je da je srećan zbog pobede nad Tomašom Berdihom Srpski teniser pobedio je osmog tenisera na svetu sa 7:5, 4:6, 6:3 i postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio prva tri Mastersa u sezoni, nakon što je bio najbolji u Indijan Velsu i Majamiju.
"Čestitao bih Berdihu na odličnoj igri i velikoj borbi. Bio je sjajan, a zasluzio je trofej koliko i ja. Želim mu sreću u nastavku sezone", rekao je Ðoković nakon meča sa češkim teniserom.

Ðoković se zahvalio stručnom štabu na podršci koji se, kako je naveo, žrtvuje zarad njegovih uspeha.
"Zahvalio bih se mom timu, koji je bio sa mnom svaki dan i koji se žrtvuje zarad mojih uspeha. Organizatori su takođe bili odlični, prijem je bio sjajan kao i uvek. Srećan sam što odlazim sa trofejom. Hvala publici koja je došla u velikom broju da isprati turnir", zaključio je Ðoković koji je imao priliku da sluša intoniranje srpske himne na centralnom terenu u Monaku.

Izabrane vesti

Sledeći veliki turnir koji nas očekuje je Masters u Madridu, i on počinje 4. maja i traje do 10. maja. Biće to prilika da srpski teniser produži svoju ubitačnu sezonu u 2015. godini.

Ovo su najzanimljiviji momenti finala u Monte Karlu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tomaš BerdihSrbijaNovak ĐokovićMonte KarloEvropaČeška

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara