""
""

Alardajs objavio rat navijačima: Meni nikad nisu zviždali kad sam pobedio, što vi to radite?

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.03.14. | 10:36

Menadžer Vest Hema nije mogao da se suzdrži posle prozivki sa tribina

Serija od tri uzastopna poraza je prekinuta, Vest Hem se udaljio od opasne zone, ali navijači i dalje ne praštaju Semu Alardajsu. Pristalice Čekićara odavno imaju pik na menadžera kome zameraju na lošoj igri, a tokom utakmice sa Halom (2:1) jasno su mu nekoliko puta stavili do znanja da jedva čekaju da mu vide leđa.

Najčudnije od svega je što su poruke neprijateljske sadržine ka klupi gde je sedeo stari trenerski lisac stizale u trenucima dok je njegov tim vodio, zbog čega je na kraju Alardajs odgovorio publici stavljanjem šake na uho. Kao da je hteo da kaže navijačima: „Ne čujem vas dobro“.
Nisam mogao da verujem da nam navijači zvižde i zato sam tako reagovao. Nikad nisam radio u klubu gde bih bio izviždan posle pobede. Počeo sam da se bavim fudbalom sa 16 godina, u 18. ušao u prvi tim, sad mi je 59 i stvarno nikad ovako nešto nisam doživeo. Posle prvog poluvremena igrači su u svlačionici više pričali o onome što se dešava na tribinama i pitali se zbog čega im navijači zvižde. A to utiče na njih. Nije nam potrebno njihovo dodatno opterećenje u situaciji kad smo izašli iz serije loših rezultata“, požalio se Alardajs.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Vest HemSem OlerdajsPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara