Opet će Veštice sejati strah po Seriji A: Beneventov Insinje skinuo Romin skalp (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.09.18. | 20:21

Benevento slavio u prijateljskom meču protiv Rome – 2:1

Igrao je samo jedno leto u Seriji A, ali su stekli brojne simpatije fudbalskih fanatika širom sveta... Benevento se vratio u niži rang, ali sudeći po današnjim kadrovima Veštice bi vrlo brzo mogle ponovo da seju strah u italijanskoj eliti.

Nije sad rezultat za ponos, ali jeste za ohrabrenje. Benevento je u prijateljskom meču kao domaćin slavio danas protiv Rome – 2:1.

Izabrane vesti

Vučica je igrala sa kombinovanim timom. Nije mogao Euzebio Di Frančesko da računa na reprezentativce, ali opet su za Vučicu igrali poznati igrači. U napadu je bio El Šaravi, u vezi Ćorić... Vrlo pristojna postava.

Međutim, Benevento je bio mnogo bolji rival. Veštice su igrale i jednostavno. Lako osvajale prostor. Najviše problema Vučici zadavao je Roberto Insinje. Mlađi brat poznatijeg Lorenca kao da je hteo da kupi povratnu kartu za Napulj.

Upravo je on doveo Benevento u vođstvo u 57.minutu. Pošto je dobro reagovao na jedan odbitak i loptu sproveo u mrežu. Povremeno se Insinje poigravao sa visokom i vrlo tromom odbranom Rome.

Zaslužan je bio i za drugi pogodak. Serijom driblinga je stovrio prostor i potom posužio Asensija.

Do kraja meča ekipa Euzebija Di Frančeska je smanjila rezultat i donekle popravila utisak.


tagovi

Euzebio di Frančesko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara