""
""

Đorđe Đurić - Čukin pravnik u kopačkama

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.06.17. | 21:34

Još samo dva ispita nedostaju mu da dobije diplomu

Retko se u današnjem fudbalu dešava da igrači uz profesionalne obaveze uspeju da dođu i do fakultetske diplome. Ipak, štoper Čukaričkog Đorđe Đurić jedan je od onih koji ruše te vrste predrasuda. Ovaj 25-godišnji fudbaler na korak je od diplome pravnog fakulteta u Beogradu, a za to mu nedostaju još dva ispita.

Izabrane vesti

A kada su u pitanju fudbalske obaveze, Đurić i saigrači su krenuli sa pripremama za sledeću sezonu, a one su počele bez trenera Nenada Lalatovića koji je trenutno u Poljskoj sa mladom reprezentacijom Srbije.
"Nema razlike da li je šef tu ili ne. Radimo mnogo i sve kako se traži od nas. Novi igrači su se odlučno uklopili. Crnomarković trenira sa nama već neko vreme, Drinčić je super momak i atmosfera je stvarno odlična", rekao je Đurić.  

On kaže da je prvi deo priprema jako bitan za ekipu da bi ušla spremno kad dođe vreme za takmičarske utakmice.
"Prvih deset dana su najbitni da se ekipa spremi. Treninzi su naporni, mnogo trčimo da napunimo noge i pluća, da bi bili spremni kao pred prošlu polusezonu. U prolećnom delu se videlo da smo bili najspremniji", rekao je Đurić.

Dodao je da mu je prijao tronedeljni odmor, ali da u jesenjem delu prvenstva ekipu očekuje više od 20 prvenstvenih i utakmice Kupa Srbije zbog čega moraju ozbiljno da rade.

Đurić je izrazio očekivanje da će Čukarički biti među tri najbolje ekipe na tabeli u narednoj sezoni, jer kako je istakao klub sa Banovog brda to zaslužuje.
"Ne smemo da dopustimo da nam se ponovi prošla prva polusezona kad smo podbacili".

Popularni Đota iskoristio je priliku da poželi sreću mladoj reprezentaciji i Lalatoviću.
"Želim im da dobiju Portugaliju u subotu (16. juna). Šef ih je preuzeo i videlo se kad su pobedili Švedsku koja je bila šampion u prošlom prvenstvu koliko su naši Orlići jaki i kako igraju. Prva utakmica sa Portugalom je najbitnija i mislim da sa Lalatovićem mogu mnogo da postignu."

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaĐorđe ĐurićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara