"Džonatan Bijabijani"
"Džonatan Bijabijani"

Otkrivena velika tajna prelaznog roka: Bijabijani nije potpisao za Milan zbog srčanih problema

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.09.14. | 13:54

Parma odlučila da Francuz neće igrati ako se ne pronađe rešenje za njegovo zdravstveno stanje

Džonatan BijabijaniPoslednji dan prelaznog roka je bio pun obrta, neistinitih glasina i nagađanja, ali verovatno najveći šok je bio kada se Žonatan Bijabijani slikao sa šalom Milana, a na kraju ipak nije završio u redovima Rosonera.

Tada se verovalo da je sve zakomplikovao Kristijan Zakardo koji navodno odbio da pređe u Parmu za manju platu, ali na kraju ispostavilo se da je u pitanju bio mnogo ozbiljni razlog. Doktori Milana su na medicinskim pregledima krilnog igrača otkrili da ima srčanu aritmiju.

Izabrane vesti

Tim sa San Sira nije hteo da rizikuje i doveo je Đakoma Bonaventuru, a Bijabijani je od tada nije igrao za Parmu iako je prošle sezone bio ključni igrač Mlekadžija i čelnici kluba su rekli da Francuz neće igrati za njih ako se njegovo zdravstveno stanje ne reguliše. Tako da je vrlo verovatno da će 26-godišnjak mnogo pre vremena završiti obećavajuću karijeru. 

On je drugi Francuz ovo leta kojem je propao transfer zbog srčanih smetnji jer je Loik Remi nije prešao u Liverpul iz istog razloga, samo što je kasnije ovog leta pojačao Čelsi. 

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaMilanParmaSerija Atransferi2014Žonatan Bijabijani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara