Oulu ima dodatni motiv...

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.08.18. | 09:21

Domaćin je krajem maja bio tek drugi tim protiv kojeg je Klubi, jedini tim bez pobede na strani, ostvario pobedu u dosadašnjem toku sezone

Klubi je najmlađi tim u Drugoj ligi Finske (popularnom Ikonenu) i jedan od najmlađih u Evropi. Otuda i ne čudi što filijala Helsinkija od početka sezone drži fenjer i uz JJK je ozbiljan kandidat za ispadanje u treći rang. 

U poslednje vreme Klubi je izašao iz letargije, pošto je seriju od četiri poraza zamenio "pretplatom" na nerešene rezultate. Na minula četiri meča zabeležio je isto toliko remija i na svakom od njih postizao je bar gol. Sledeća prepreka Klubiju je Oulu, jedan od jačih domaćina, koji je kod kuće izgubio samo jedan meč u tekućoj kampanji. Inače, Klubi je jedina ekipa u drugoj finskoj ligi bez pobede na strani, pa će mu i bod na Ratin stadionu biti premija.

Izabrane vesti

Da će do njega teško stići najbolje potvrđuje podatak da je Oulu uhvatio ritam i tri neuspeha u nizu arhivirao sa dva trijumfa. Eventualnom pobedom Oulu bi se značajno udaljio od opasne zone, a približio gornjem domu i nastavio da sanja povratak u elitu iz koje je 2010. godine ispao drugi put.

Imaće Oulu i dodatan motiv na ovoj utakmici, pošto ga je Klubi srušio krajem maja (1:0), upisavši tako tek drugu "trojku" u šampionatu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:30 5726 FIN 2 AC Oulu - Klubi 04 pk 1-1 1,75
Ukupna kvota1,75

FINSKA 2 - 16. KOLO

Utorak
17.30: (1,30) Oulu (5,30) Klubi (8,00)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeFinska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara