Oulu u formi, HIFK tanak pozadi, Jaro ima novog trenera

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.08.18. | 10:13

"igrali smo baš dobro na gostovanju KTP-u, iako smo tog dana putovali osam sati. Ambicije su nam vezane za ulazak u elitu, pa bismo protiv Jivaskile morali do tri boda", kaže levi bek finskog drugoligaša KPV-a Miloš Josimov

Skandinavci umeju da budu i te kako zanimljivi, ali i nepredvidivi. Zato, da bi se potencijalna iznenađenja svela na minimum, valja slušati one koji su upućeni u materiju. Jedan od njih je Miloš Josimov, srpski internacionalac koji nastupa za finskog drugoligaša KPV.

Levi bek je u razgovoru za TIP Novosti izanalizirao predstojeće mečeve u Ikonenu, a najviše pažnje obratite na okršaj AC Oulu - Kajani koji odmeravaju snage u petak u 17.30.
"Oulu je u formi, Kajani igra po sistemu toplo-hladno, pa je jedinica realna", kratko i jasno je poručio Josimov.

Izabrane vesti

Posebno obratite pažnju na HIFK.
"HIFK igra u formaciji sa trojicom štopera, a upravo zbog grešaka u odbrani prima mnogo golova u poslednje vreme. Ekenas ne posustaje, na prvoj je poziciji, a KTP je protiv nas igrao bez nekoliko povređenih fudbalera. Nije mi poznato da li će oni da budu spremni za Ekenas."

A njegov KPV?
"Konačno smo u najjačem sastavu, igrali smo baš dobro na gostovanju KTP-u, iako smo tog dana putovali osam sati. Ambicije su nam vezane za ulazak u elitu, pa bismo protiv Jivaskile morali do tri boda. Jaro ima novog trenera, a bio je bolji od Hake, iako je poražen. Sa druge strane, Klubi je u četvrtak igrao sa HIFK-om, biće umorniji, a čeka ga dugo putovanje do stadiona Jara", zaključio je Josimov. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 17:30 5727 FIN 2 AC Oulu - Kajaani ki 1 1,60
Ukupna kvota1,60

FINSKA 2

Petak

Subota 

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Finska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara