""
""

Oumaru u Beverenu, Vojvodina i Mišković dele 700.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.08.13. | 08:28

Kamerunski napadač se seli u Belgiju pet meseci pre isteka ugovora sa Vojvodinom

Dobili su Bursu – ostaju bez napadača! Vojvodina se plasirala u završno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali će put ka grupnoj fazi morati da krči bez Abubakara Oumarua. Napadač novosadskog tima je sinoć u Turskoj, po svemu sudeći, odigrao poslednji meč za Lale, pošto je praktično dogovoren njegov transfer u Beveren.

Prema saznanjima „Sportskog žurnala“, Kamerunac je već dogovorio uslove saradnje sa Belgijancima, a oni su iskoristili činjenicu da u ugovoru Vojvodine i napadača stoji otkupna klauzula u visini od 700.000 evra, pristali da plate pomenuti iznos, koji će na ravne časti, shodno odredbama ugovora, podeliti Vojvodina i Oumaruov menadžer, Marko Mišković.

Izabrane vesti

Ostalo je još samo da rukovodstvo crveno-belih odobri transfer, a kako Abubakaru za pet meseci ističe saradnja sa Novosađanima, ovo je poslednja šansa da klub zaradi na njegovom transferu. Zato se očekuje da, možda već tokom današenjg dana, predsednik Balša Butorović, upali zeleno svetlo za realizaciju posla sa Beverenom.

Abubakar Oumaru je u Vojvodinu stigao 2010, posle epizode u OFK Beogradu, uz napomenu da mu je prvi klub u Srbiji bila Crvena zvezda, u koju je došao 2009. iz Kine.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Abubakar OumaruBelgijaBeverenKamerunLiga EvropeŽupiler Pro ligaSrbijaSuperligaTransferi 2013FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara