""
""

Ovaj Šekspir ne piše drame, već pravi čuda - 6/6! Lester je opet onaj stari (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.04.17. | 22:40

Barnli prekinuo seriju poraza i nadigrao Stouk, Votford bolji od VBA

Možda je ova sezona izgubljena, a Evropa svetlosnim godinama daleko, ali Lester je sve fudbalske sladokusce podsetio kako je lepa bila prošla, šampionska godina. Klaudija Ranijerija više nema, ali Kreg Šekspir je sada taj čovek s ulogom čudotvorca. Ovaj Šekspir ne piše drame, ovaj Šekspir stvara čuda!

Izabrane vesti

Otkako je preuzeo kormilo Lester je nanizao samo pobede u svim takmičenjima, a posle gaženja Sanderlenda rezultatom 2:0 Lisice su na koti od šest uzastopnih trijumfa! A Sanderlend ni u šestoj premijerligaškoj utakmici nije postigao gol! To je 540 minuta i broji se dalje...

Lester je opet onaj stari, koji je prošle sezone poharao i pokorio Englesku u furioznom stilu. Sanderlend se jeste držao dobrih 69 minuta, ali kada je rezervista Islam Slimani pronašao pukotinu u odbrani Crnih mačaka, više nije bilo kraja slobodnom padu. 

Šekspir nije samo podigao Lester iz pepela, već je isto učinio i sa drugim strelcem na utakmici i jednim od heroja prošlosezonskog istorijskog podviga - Džejmijem Vardijem. Računajući poslednjih devet utakmica u Lesteru i reprezentaciji Engleske Vardi je učestvovao u tačno devet golova. Sedam puta kao strelac, dva puta kao asistent. A upravo je njegov hitac sa gotovo 12 metara, posle nove asistencije Marka Olbrajtona označio kraj Sanderlendovih nadanja u ovom meču. 

Olbrajton je bio posebno nadaren u ovom meču da sa levog boka zagorča život Sanderlendu, pošto je bio konstantna pretnja, a kod oba gola bio je ta „mirođija“. 

Lester je tako izbio na desetu poziciju sa 36 bodova, koliko ima i Stouk, dok je Sanderlend ubedljivo na dnu, sa tek 20 bodova. 

Votford odlično radi na pogon Nijang - Dini! Upravo je ovaj napadački tandem bio koban po VBA, pošto je Votford rutinski slavio sa 2:0.

Već u 13. minutu Nijang je načeo mrežu Drozdova na Dinijevu asistenciju i to strašnim „tomahavkom“ s gotovo 20 metara od gola. Da bi se nešto više od pola časa kasnije uloge zamenile. A VBA ostao apsolutno nemoćan, uprkos tome što je gotovo pola časa imao igrača više posle crvenog, odnosno drugog žutog kartona Migela Britosa.

Barnli je bio siguran protiv Stouka, iako je slavio s minimalnih 1:0. I tako prekinuo razočaravajuću seriju od osam utakmica bez pobeda, u kojoj je ubeleženo čak pet poraza. Ujedno i naneo Stouku treći uzastopni poraz, pa i četvrtu utakmicu bez trijumfa.

Jedini strelac za Barnli bio je Džordž Bojd malo pre isteka jednog časa igre. Rutinski. 

PREMIJER LIGA - 31. KOLO

Utorak:

Barnli - Stouk 1:0 (0:0)
/Bojd 58/

Lester - Sanderlend 2:0 (0:0)
/Slimani 69, Vardi 78/

Votford - VBA 2:0 (1:0)
/Nijang 13, Dini 49/

21.00 Mančester junajted - Everton

Sreda:

20.45 Arsenal - Vest Hem
20.45 Hal - Midlzbro
20.45 Svonsi - Totenhem
20.45 Sautempton - Kristal Palas
21.00 Čelsi - Mančester Siti
21.00 Liverpul - Bornmut 

(FOTO: Action Images)


tagovi

BarnliEngleskaEvropaIslam SlimaniLester SitiMbaje NijangPremijer ligaSanderlendStoukTroj DiniVest Bromvič Albionvotford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara