""
""

Ovde će sutra Tole, Šuker i elita ukrstiti noževe i viljuške uz tamburaše, a ne Tompsona (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.03.13. | 20:28

Pred Maksimirom je montiran luksuzni šator u kojem će pre i posle meča pevati hrvatske muzičke zvezde, a domaći su već sve spremili za „očekivano“ slavlje

 

Izabrane vesti

Tamburaši su već rezervisani, hrvatske muzičke zvezde takođe, šator već postavljen, sve je spremno za žurku ispred Maksimira.

Luksuzni šator je postavljen ispred stadiona koji će biti poprište meča decenije. U njemu će se nkoliko sati pre meča okupiti srpska i hrvatska fudbalska „elita“. Tu će oni u svom stilu ukrstiti noževe i viljuške, slušati muziku, uživati, a druženje će se nastaviti i posle meča.

FS Hrvatske je rešio da maksimalno iskoristi pomamu za utakmicom koja drma Balkan i spremio je neku vrstu VIP salona. Pored hrvatske fudbalske vlade, tu će biti i njihova političko-društvena elita. Od Srba, očekuju se predsednik FSS Tomislav Karadžić sa svojim saradnicima Babrogićem, Mrakićem, Milanovićem i ostalima koji su doputovali u Zagreb.

Kako su nam rekli organizatori, gosti će biti posluživani „robom“ najfinijeg kvaliteta.

Iako se VIP šator nalazi ispred stadiona, on je odvojen od navijača koji neće moći tu da priđu. Spremljen je i muziki program.
„Ne znamo još koji su izvođači, ali sigurno je da su poznati. Tompson? Nije on za ovakvu manifestaciju. Nije dobar za apetit“, rekao nam je jedan od momaka koji radi na organizaciji.

Izgleda da je Tompson u Hrvatskoj dobar jedino za široke narodne mase, dok ga elita  i ne preferira. 

Inače, posle meča će svirati tamburaši. Hrvati su ubeđeni da će uz njih proslavaljati pobedu. Mi se nadamo da neće biti raspoloženi za muziku na uvce, ali vrlo je verovatno da ni hrvatska ni srpska fudbalska elita neće propustiti priliku da stave nešto „za pod zub“ bez obzira na ishod...

Piše: Aleksandar Gligorić
aleksandar.gligoric@mozzartbet.com


tagovi

Branimir BabarogićDavor ŠukerDušan MrakićfssGoran MilanovićHrvatskahrvatska protiv srbijeKvalifikacije za SP 2014fudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbijaTomislav Karadžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara