Ozbiljno se zakuvalo u Londonu: Zaha poslao oproštajnu poruku, da li je Totenhem odlučio da plati 78.000.000 evra?

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.07.18. | 15:19

Zvezda Kristal Palasa pokrenula lavinu komentara i informacija natpisom na Instagramu

Englesko fudbalsko tržište ne miruje, ovoga puta atmosferu je ozbiljno zakuvao Vilfrid Zaha i to porukom na Instagramu gde je poručio: "Ovo je dan kada u svemu napraviti promenu". Ali to nije sve, brzonogi ofanzivac Kristal Palasa je uklonio i klupski grb koji mu je krasio naslovnu stranu na ovoj društvenoj mreži.

Sve to bilo je dovoljno da krene lavina informacija povodom njegovog odlaska iz kluba. A većina njih govori da je Totenhem izgleda uspeo da pronađe zajedničko rešenje sa čelnicima kluba sa Selhurst Parka. Radnije ovih dana objavljeno je da Kristal Palas za jednog od svojih najboljih igrača traži 78.000.000 evra, a ukoliko su tu sumu Spursi rešili da plate, evo nama jednog od većih transfera ovog leta.

Izabrane vesti

Zaha je poruku sa Instagrama ubrzo skinuo, ali je već bilo kasno, jer su komentari uzeli maha. Ipak, jasno je i da tamnoputi fudbaler, kojeg je Palas na zimu 2015. godine vratio iz Mančester junajteda za manje od 4.000.000 evra, nimalo slučajno nije napravio ovaj potez.

Zaha je u prethodne dve sezone izrastao u apsolutnog lidera tima, a prošle sezone je na 29 mečeva u Premijer ligi postigao devet golova i zabeležio pet asistencija. Sve je sada spremno za transfer njegove karijere.

Foto: Action images


tagovi

Vilfred Zaha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara